PREMIERUL, SFIDAT DE MINISTRII – Ultimatumul lui Citu: “Nu vor primi acei bani”

1135

Premierul Florin Citu pare ca este sfidat de ministrii din guvernul pe care ii conduce, si carora le-a cerut sa faca un plan de reorganizare a ministerelor si sa i-l prezinte. Citu a declarat ca pana in prezent nu a primit asa ceva, precizand ca inca mai asteapta.

Seful executivului a declarat la radio Guerilla ca ministrii nu vor primi bani la rectificare pentru a avea cheltuielile pana la finalul anului acoperite daca nu fac reforma.

Iata declaratiile facute de Florin Citu:

„Le-am cerut ministrilor sa faca si ei reforma. 
Anul trecut am reusit in Ministerul de Finante sa fac reorganizare, sa reduc numarul de directori generali si asta a adus economii la buget si ministerul merge foarte bine si a colectat mai mult decat inainte, am economisit si bani.
Poti face reforma si sa reduci numarul de directori generali. E cea mai simpla reforma.
Ii incurajez, deocamdata ii incurajez, dupa aceea o sa le solicit ministrilor sa faca aceasta reorganizare a ministerelor.

Inca mai asteapta

Pana acum nu am primit reorganizarea ministerelor care sa faca ce am facut eu, sa reduca numarul de directori generali. Pana acum nu a avenit niciunul sa faca asta. Acum ii incurajez, apoi o sa le solicit, altfel nu se pot reduce cheltuielile. Le spun colegilor din Guvern ca nu vor primi acei bani la rectificare pentru a avea cheltuielile pana la finalul anului acoperite. Daca nu fac reforma.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole