PREMIERUL PNL II CEARTA PE ROMANI – Mesajul transmis HORECA

2129

Premierul Florin Citu a anuntat, raspunzand la intrebarea unui jurnalist daca va da curs solicitarii Horeca ca barurile, restaurantele, sa ramana dechise daca se depaseste 3 cazuri de infectare cu Covid la mia de locuitori, ca nu ia in calcul o astfel de varianta.
Citu acuza ca foarte multi dintre cetateni s-au relaxat, ca nu se mai poarta masca in spatiul public, „si acum platim pretul acestei relaxari premature”.

Iata raspunsul lui Florin Citu:

Reporter:

„Rata de infectare, domnule premier, se apropie de 3 cazuri la mia de locuitori. Stim ca aveti solicitari din partea celor din HoReCa din zona Bucurestiului sa se schimbe acest prag astfel incat activitatea economica sa ramana redeschisa. Daca luati in calcul o asemenea schimbare pentru Capitala?”.

Florin Citu:

„Nu iau in calcul asa ceva. In acest moment…atunci cand am relaxat conditiile, am spus foarte clar ca depinde doar de noi sa ramanem cu numarul de persoane infectate scazut, sub 3 la mie.
Am vazut ca foarte multi dintre cetateni s-au relaxat, nu se mai poarta masca in spatiul public si acum platim pretul acestei relaxari premature. Repet de fiecare data, cand am ocazia: daca vrem sa ramana deschise si restaurante si alte activitati economice, trebuie sa pastram exact aceste conditii: in spatiul public sa purtam masca, distantare sociala, dezinfectant.
Stiti foarte bine ca au fost foarte multe cazuri in care politia a venit si a dat amenda. In cluburi, de exemplu, a dat amenda 6.000 de lei, iar la cateva zile acelasi club avea aceasi problema. Atat timp cat nu respectam aceste minime conditii pe care le avem, nu putem sa vorbim de alte masuri. Trebuie intai sa respectam ceea ce avem si apoi vom vorbi si de alte masuri”.

3 comentarii la “PREMIERUL PNL II CEARTA PE ROMANI – Mesajul transmis HORECA

  1. Florin Cîţu, după ce a îngheţat salariile, pensiile și alocațiile: „Oamenii vor simți că viața lor se îmbunătățește zi de zi”. Trebuie sa fii deplasat mintal pentru a afirma aceste cretinisme. Cum poate sa se imbunateasca viata cand somajul este in floare, preturile la alimente cresc vazand cu ochii, curentul si gazul s-au scumpit, benzina si motorina la fel. Acest individ, are probleme grave la cap. Cei autorizati ar trebui sa sesizeze derapajele mintale a acestui individ. Nu e de gluma, tinand cont ca tara este pe mainile lui. Tot la acea emisiune a afirmat ca Romania a fost pe primul loc la cresterea economica (de la coada probabil), si ca s-a imprumutat cu dobanda cea mai mica (tot de la coada, tinand cont ca alte tari de pe primele locuri s-au imprumutat cu dobanda de 0,5%-1,5%, iar Romania cu 3,9%-4,5% TREZITI-VA romani!!!.

  2. Cei care vor suferi cel mai mult vor fi tocmai #rezist tineri si liberi. Ei si-au sapat singuri groapa. Ei nu au trait in comunism, iar cuvantul nazism cred ca este paralel cu ei. De comunism probabil au auzit de la bunici sau parinti, dar nazismul pentru care au optat, il vor experimenta si simti pe propria piele, care nu se compara cu, comunismul, unde aveai si drepturi si obligatii. In nazism vor fi doar obligatii, iar toate drepturile vor fi „pas cu pas” (vorba hitleristului) anulate. Am citit o statistica unde 80% dintre tineri sunt de acord cu implantul cipului in creier. Nu ma mir de procentul urias, care demonstreaza invatamantul de „inalta clasa” practicat in scolile si universitatile de pe planeta. Foarte rar gasesti genii tinere in ziua de azi, majoritatea tinerilor nu sunt conectati la realitate. Statistica o demonstreaza: doar cei care nu sunt capabili sa gandeasca singuri, accepta gandirea exterioara (fie cipuri de memorie, fie autoritati sau specialisti in manipulare).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole