PREMIERUL „FANTASTIK” – Fostul ministru de Finante il distruge pe Citu: „Fals grosolan”

1292

Fostul ministru de Finante Eugen Orlando Teodorovici acuza ca premierul Florin Citu prezinta esecurile proprii ca fiind “mari reusite”.
Teodorovici sustine intr-o postare pe Facebook ca este “un fals grosolan” ceea ce s-a scris pe site-ul Ministerului Finantelor despre o prima imbunatatire a perspectivei dupa 2013, cand, de fapt, nu este decat o revenire a acesteia in marja de stabilitate din octombrie 2019, asa cum a lasat-o el:

“Privesc siderat cum incurajezi si sustii publicarea unor comunicate false pe site-urile institutiilor publice din Romania, prefacandu-te ca uiti cine era ministru al finantelor in guvernul PNL, atunci cand Standard and Poor’s a acordat perspectiva negativa si cand ai aruncat in aer deficitul public”.

Iata postarea lui Orlando Teodorovici:

In atentia celui mai ‘fantastik’ premier al Romaniei.

Bravo, dom’ premier, te felicit pentru reusita de a avea cel mai intens, puternic si fals PR, dar … atat! In rest, nimic.


Este, intr-adevar, o ‘mare’ si ‘notabila’ performanta sa prezinti toate esecurile proprii, ca fiind ‘mari reusite’.


Privesc siderat cum incurajezi si sustii publicarea unor comunicate false pe site-urile institutiilor publice din Romania, prefacandu-te ca uiti cine era ministru al finantelor in guvernul PNL, atunci cand Standard and Poor’s a acordat perspectiva negativa si cand ai aruncat in aer deficitul public.


Pentru ca romanii chiar trebuie sa stie ca este un #FALS grosolan ceea ce s-a scris pe site-ul Ministerului Finantelor, despre o prima imbunatatire a perspectivei dupa 2013, cand, de fapt, nu este decat o revenire a acesteia in marja de stabilitate din octombrie 2019, asa cum am lasat-o eu.


Privesc cu uimire la tupeul de a incerca sa dai o spoiala acestei ‘reusite’, fara a tine cont de pretul pe care romanii sunt obligati sa-l plateasca zi de zi, pentru incompetenta guvernelor din care ai facut si faci parte
Indraznesc sa te intreb:


De ce nu ne spui si ca PNL a adus Romania in situatia in care sa-i fie schimbata perspectiva, de la stabila, la negativa, in mandatul tau de ministru de finante.


Acesta este pretul platit de fiecare roman in urma negocierilor purtate cu agentiile de rating, inghetand cresterea pensiilor si a salariilor.
Despre ce bunastare ai tupeu sa vorbesti, si a cui Ca a romanilor care platesc facturi la un curs leu-euro de peste 4,9 lei / euro si o duc tot mai rau, in niciun caz.


Iti mai permiti sa vorbesti despre sustinerea mediului de afaceri, acelasi mediu de afaceri care nu a beneficitat de niciun ajutor real si care se plange zilnic ca se confrunta cu probleme grave si stringente.


PR-ul ca PR-ul, poor-Citu, dar mai coboara si cu picioarele pe pamant, ca ar fi cazul! Sefia ca sefia, fie si a PNL (doar atat mai poate si poor-PNL!), dar ce vina au cetatenii sa-i minti zilnic, cu gratia si dezinvoltura tupeului sustinut exclusiv politic, fara un fundament profesionalDe ce trebuie sa-i sacrifici pentru interesele tale si ale ‘guvernului meu’. Si mai ales, pana cand”.

1 comentariu la “PREMIERUL „FANTASTIK” – Fostul ministru de Finante il distruge pe Citu: „Fals grosolan”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole