PREMIERUL DESEMNAT DE KLAUS IOHANNIS SI-A DEPUS MANDATUL – In politica nu e ca in armata: generalul Ciuca n-a reusit sa formeze o majoritate

926

sursa foto: facebook PNL

Generalul Nicolae Ciuca, desemnat premier de presedintele Klaus Iohannis, a anuntat luni seara, 1 noiembrie 2021, ca si-a depus mandatul, dupa ce nu a reusit sa obtina o majoritate politica care sa voteze guvernul propus de el.

Premierul demis, iar in prezent interimar, Florin Citu, a declarat ca Biroul Politic Executiv i-a propus premierului desemnat Nicolae Ciuca sa-si depuna mandatul. Citu a anuntat ca marti, 2 noiembrie 2021, se va discuta flexibilizarea mandatului PNL, urmand sa inceapa negocieri „cu toate fortele democratice in Parlament pentru formarea unei majoritati”.

Iata ce a declarat generalul Ciuca:

„Biroul Politic Executiv a decis retragerea mandatului, motiv pentru care am sa depun mandatul. Am convingerea ca toate activitatile care se vor desfasura la nivelul partidelor trebuie sa se bazeze pe dialog si sa inteleaga situatia prin care trece tara in acest moment. Fac din nou apel la responsabilitate, stabilite, maturitate politica astfel sa se gaseasca o formula de majoritate consolidata pentru un guvern. Urmeaza negocierile la nivelul presedintelui Romaniei si dumnealui va lua decizia nominalizarii”.

1 comentariu la “PREMIERUL DESEMNAT DE KLAUS IOHANNIS SI-A DEPUS MANDATUL – In politica nu e ca in armata: generalul Ciuca n-a reusit sa formeze o majoritate

  1. @ Campaniile electorale, câștigătoare de altfel de câteva mandate, despre corupția cu „verzișori” și altele și declarații la instituții cu atribuții s-au transformat în campanii de vaccinare, cu certificate verzi și declarații pe propria răspundere pentru libera circulație cu mască în locuri publice, ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole