PREMIERUL CIUCA, NOUL PRESEDINTE AL PNL – 159 de liberali s-au abtinut de la votul pentru general

893

sursa foto: facebook PNL

Generalul in rezerva Nicolae Ciuca, actual premier, a fost ales noul presedinte al PNL, dupa ce Florin Citu si-a dat demisia.

Din 1.120 de voturi exprimate, 1.060 au fost pentru alegerea lui Ciuca si 60 au fost anulate, potrivit rezultatelor anuntate dupa numararea voturilor. Potrivit digi 24, 159 de liberali s-au abtinut de la vot.

Diplomatia generalului

Intrebat de jurnalisti daca va candida la alegerile prezidentiale, noul presedinte al PNL a declarat ca partidul va nominaliza candidatul:

„Nu eu imi exprim aceasta opinie. Candidatul la prezidentiale din partea PNL va fi nominalizat de catre Partidul National Liberal”.
Despre posibilitatea de a pierde functia de presedinte al PNL in cazul in care nu va mai fi premier, Ciuca a precizat:
„Nu are nicio legatura. (…) Va referiti la intelegerea care a existat la constituirea coalitiei atunci cand se rotesc persoanele in functia de premier? In momentul de fata nu cred ca se pune problema si nici nu vreau sa ma gandesc la ceea ce se va intampla peste un an de zile, pentru ca avem foarte multa treaba de facut acum. Romanii asteapta de la noi sa rezolvam probleme care au o dinamica aparte si ii afecteaza”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole