PREMIERUL CITU A ANUNTAT PE CINE VREA MINISTRU LA FINANTE – Dan Vilceanu este alegerea

3096

Surpriza, sau nu! Premierul Florin Citu a anuntat sambata, 14 august 2021, ca Dan Vilceanu (foto stanga) este propunerea sa pentru postul de ministru al Finantelor. Momentan, Citu este interimar, dupa ce l-a demis pe Alexandru Nazare (click aici pentru a citi).

Criticile lui Orban

Propunerea lui Citu vine la doua zile dupa ce Ludovic Orban l-a criticat pe premier si a declarat ca acesta sfideaza PNL. Seful liberalilor a explicat de ce, in opinia sa, premierul a tinut sa fie ministru interimar la Finante, si nu a numit un ministru „plin”:
„Probabil a dorit sa se intoarca cat mai mult la Finante si probabil exact in perioada rectificarii ca sa poarte rectificarea amprenta lui ca premier”.

Premierul are restante

Orban a declarat ca Florin Citu este obligat sa respecte deciziile statutare ale partidului in ceea ce priveste numirea unui nou ministru al Finantelor, spunand ca premierul „si acum are cateva restante” si nu a numit in functii publice oameni sustinuti de filialele liberale si trecuti prin filtrul formatiunii.
Liderul PNL a declarat ca nu intelege, avand in vedere cati specialisti are PNL in zona Finantelor, de ce a trebuit sa prelungeasca premierul atat de mult interimatul (click aici pentru a citi).

2 comentarii la “PREMIERUL CITU A ANUNTAT PE CINE VREA MINISTRU LA FINANTE – Dan Vilceanu este alegerea

  1. Inca un infractor/mafiot liberal!NU ne-a ajuns Catu. Alcoolic drogatul ”student american” liberalul Catu Florin este urmasul liberalilor care au distrus de sute de ani Romania. Iata aici caracterizarea situatie economice, politice criminal liberale asa cum era ea vazuta in urma cu peste 140 de ani de Mihai Eminescu. Citat: ” „Astăzi graţie liberalismului am izbutit a face din România o nouă Americă, un teren pentru colonii, pe cînd poporul românesc se stinge prin simplificarea muncii, prin pierderea pieţei în care să şi-o ofere, prin mizeria cauzată de mulţimea dărilor, prin sărăcirea cauzată de introducerea unor costisitoare forme goale fără nici un cuprins real. Astăzi ca niciodată putem vorbi de o plebe de sus şi de un popor de jos”, atrăgea atenţia Eminescu (Opere, vol. X, p. 136). https://www.cotidianul.ro/liberalul-tise-dovada-suprema-a-caracterului-oamenilor-din-pnl/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole