PREMIERUL ANUNTA CA DIN VARA S-AR PUTEA RENUNTA LA MASTI – “Fara restrictii, fara masti”

1497

Premierul Florin Citu a anuntat vineri, 9 aprilie 2021, ca din iulie s-ar putea renunta la obligativitatea purtarii mastii de protectie. Exista insa si o conditie pentru relaxarea masurilor: sa fie 10 milioane de romani vaccinati.

Citu a declarat ca lucrurile se indreapta spre bine dupa ce a fost o perioada mai grea, cu referire la imbolnavirile cu coronavirus. Premierul sustine ca pentru a fi ridicate restrictiile, romanii trebuie sa se vaccineze in numar cat mai mare.

Iata declaratiile facute de Florin Citu:

Inca gestionam pandemia, nu s-a terminat, vom trage linie la final. Eu zic ca, asa cum arata acum, lucrurile se indreapta spre bine. Am avut o perioada mai dificila, dar masurile luate si in februarie, si acum, vad ca au dat rezultate. Daca ne uitam la toti indicatorii, aproape toti indicatorii arata o imbunatatire, de aceea   regulile raman valabile in aceasta perioada.

Dar, am spus ca vreau de la 1 iunie sa relaxam aceste conditii in doua etape  – 1 iunie si apoi sfarsitul lunii iulie, cand vom avea 10 milioane de persoane vaccinate. Sa revenim la normal, si la normal inseamna sa revenim la viata de dinainte, fara restrictii, fara mers noaptea, fara masti s.a.m.d. Trebuie sa ne vaccinam ca sa ajungem in aceasta situatie”.

1 comentariu la “PREMIERUL ANUNTA CA DIN VARA S-AR PUTEA RENUNTA LA MASTI – “Fara restrictii, fara masti”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole