PREMIERA IN ISTORIA POSTEI ROMANE – A fost inaugurata o noua ruta postala: Bucuresti – Timisoara – Frankfurt

1251

Sursa Foto: Info Timisoara

Compania Nationala Posta Romana (CNPR) si-a extins cursele postale auto printr-un nou itinerariu ce traverseaza orasele Bucuresti – Timisoara – Frankfurt. Concret, ruta este gandita in scopul de a compensa ingreunarea transportului pe cale aeriana.

Astfel, CNPR a gasit in aceasta noua ruta solutia perfecta pentru a veni in sprijinul clientilor sai prin asigurarea confortului, sigurantei si rapiditatii livrarii coletelor catre acestia, anunta reprezentantii CNPR printr-un comunicat emis miercuri, 5 august 2020 si publicat pe site-ul institutiei.

Noua cursa postala auto opereza tur – retur si asigura schimbul de trimiteri postale cu origine Germania si destinatie Romania, avand o frecventa de doua ori pe saptamana, in zilele de marti si vineri.

Horia Grigorescu, Directorul General al Postei Romane, a declarat:

“Situatiile create de inchiderea aeroporturilor si aparitia unor intarzieri necontrolabile in activitatea de livrare ne-au provocat sa gasim solutii alternative de transport. Utilizarea caii rutiere este poate, cea mai sigura modalitate de livrare la destinatie a trimiterilor clientilor Postei Romane. Intotdeauna am pus pe primul plan respectarea angajamentelor asumate. Asa am decis infiintarea unei curse auto pe ruta Bucuresti – Timisoara- Frankfurt si retur. Meseria de postas inseamna, prin definitie, crearea de punti intre oameni, ceea ce incercam si noi sa facem prin toate masurile pe care le implementam.”

*Cititi aici mai multe detalii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole