PREMIANTII LUI GUSA – Cei doi candidati care au impresionat (Video)

2278
Exista la alegerile locale doi candidati care au impresionat. Cel putin pe consultantul politic Cozmin Gusa

Exista la alegerile locale doi candidati care au impresionat. Cel putin pe consultantul politic Cozmin Gusa. Si culmea sunt din partide care se urasc pe viata si pe moarte, PSD, respectiv PNL.

Astfel, Cozmin Gusa dezvaluia in urma cu cateva zile, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, faptul ca a fost impresionat de candidatul PSD la presedintia Consiliului Judetean Neamt, actualul sef al institutiei Ionel Arsene (foto 1). In acest sens, Gusa posteaza un clip electoral extrem de reusit. La PSD, Ionel Arsene a-nceput sa comunice inca de-acum 2 luni doar sub deviza clara si penetranta ‘FAPTE, NU VORBE!’, pigmentand cateodata cu atacuri dure la excesele guvernarii liberale. Filmele pe care le-a rulat au fost executate ‘profi’, si au vizat mereu cate o veche problema administrativa , pe care el a rezolvat-o in mandatul de Presedinte de CJ Neamt. Azi si-a lansat un filmulet diferit, placut si care vizeaza emotia legata de valorile familiei, traditiei si religiei, il postez aici, poate se inspira si altii!, arata Gusa.

Iata clipul video remarcat de consultantul politic Cozmin Gusa:

Ionel Arsene, cel mai bun în precampanie! Urmat de Ilie Bolojan. 👌Am urmărit cât am reușit campania politică din online , și mă refer aici la cea de comunicare convențională. Nu vreau să vă prezint vreo statistică, cei interesați se pot informa singuri. De la liberali, cel mai clar și eficient în comunicare mi s-a părut Ilie Bolojan, care și-a folosit realizările de necontestat ca primar în Oradea, ca trambulină solidă pentru candidatura la CJ BIHOR. La PSD, Ionel Arsene a-nceput să comunice încă de-acum 2 luni doar sub deviza clară și penetrantă “FAPTE, NU VORBE!”, pigmentând câteodată cu atacuri dure la excesele guvernării liberale. Filmele pe care le-a rulat au fost executate “profi”, și au vizat mereu câte o veche problemă administrativă , pe care el a rezolvat-o în mandatul de Președinte de CJ NEAMȚ. Azi și-a lansat un filmuleț diferit , plăcut și care vizează emoția legată de valorile familiei , tradiției și religiei, îl postez aici, poate se inspiră și alții! 😎✌️P.S. O să comentez și aberațiile din campanie , fiți liniștiti, dar e bine să vedem și lucrurile bine făcute (că de la KlauSILĂ am tot așteptat degeaba … 🤦🏻‍♂️)

Gepostet von Cozmin Gusa am Freitag, 21. August 2020

Bolojan, laudatul din PNL

Celalalt candidat laudat de Gusa vine din partea PNL. Este vorba despre primarul municipiului Oradea Ilie Bolojan (foto 2), candidat la presedintia Consiliului Judetean Bihor: De la liberali, cel mai clar si eficient in comunicare mi s-a parut Ilie Bolojan, care si-a folosit realizarile de necontestat ca primar in Oradea, ca trambulina solida pentru candidatura la CJ Bihor.

Redam comentariul consultantului politic Cozmin Gusa:

“Ionel Arsene, cel mai bun in precampanie! Urmat de Ilie Bolojan.

Am urmarit cat am reusit campania politica din online, si ma refer aici la cea de comunicare conventionala. Nu vreau sa va prezint vreo statistica, cei interesati se pot informa singuri.

De la liberali, cel mai clar si eficient in comunicare mi s-a parut Ilie Bolojan, care si-a folosit realizarile de necontestat ca primar in Oradea, ca trambulina solida pentru candidatura la CJ Bihor.

La PSD, Ionel Arsene a-nceput sa comunice inca de-acum 2 luni doar sub deviza clara si penetranta ‘FAPTE, NU VORBE!’, pigmentand cateodata cu atacuri dure la excesele guvernarii liberale. Filmele pe care le-a rulat au fost executate ‘profi’, si au vizat mereu cate o veche problema administrativa, pe care el a rezolvat-o in mandatul de Presedinte de CJ Neamt. Azi si-a lansat un filmulet diferit, placut si care vizeaza emotia legata de valorile familiei, traditiei si religiei, il postez aici, poate se inspira si altii!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole