PRELUARE PE PIATA CAFELEI – Firmele care au negociat. Statul analizeaza afacerea

313

sursa foto: cluj24.ro

Consiliul Concurentei anunta ca analizeaza tranzactia prin care General Vending Ro SRL intentioneaza sa preia D.A.I.R. Comexim 2000 SRL

General Vending Ro SRL se ocupa cu revanzarea aparatelor si a produselor pentru vending office coffee services (OCS) si industria hotelurilor, restaurantelor si cafenelelor (HoReCa). Compania este controlata de grupul italian General Vending Spa. D.A.I.R. Comexim 2000 SRL, care a intrat pe piata din Romania in1999, se ocupa cu revanzarea aparatelor si a produselor pentru domenii de vending OCS si HoReCa.
Aceasta operatiune trebuie autorizata de Consiliul Concurentei, care va evalua tranzactia in scopul stabilirii compatibilitatii sale cu un mediu concurential normal si va emite o decizie.

Tehnica dentara

Consiliul Concurentei anunta ca analizeaza si tranzactia prin care familia Dohotariu intentioneaza sa preia compania Nastimed Serv SRL. Familia Dohotariu controleaza o serie de companii in Romania care se ocupa cu distribuirea de echipamente si consumabile stomatologice si pentru tehnica dentara, precum si cu furnizarea de servicii de radiologie dentara. Nastimed activeaza ca distribuitor independent de consumabile si echipamente stomatologice si pentru tehnica dentara.

 

 

Ultimele articole