Poza lui Tanase Stamule, in Posta Romana (Foto)

1716

Cand auziti ca un politician si-a pus portretul intr-o institutie publica, cel mai probabil va ganditi la epoca dictatorului comunist Nicolae Ceausescu.

Ei bine, ce sa vedeti: cultul personalitatii dictatorului comunist s-a perpetuat pana in zilele noastre. Vorbim despre Tanase Stamule (foto), prim-vicepresedinte al PNL Sector 1, consilier al prim-ministrului Ludovic Orban si cel care de curand a ratat nominalizarea partidului pentru primaria de sector. Portretul lui Stamule troneaza in cel putin un oficiu al Postei Romane, dupa cum a dezvaluit senatorul PSD Daniel Zamfir.

Acuma ce sa zicem… Banuim ca acronimul PNL inca inseamna „Partidul National Liberal” si ca oamenii lui Ludovic Orban nu si-au redenumit formatiunea „Partidul National Leninist”.

Iata postarea lui Zamfir de pe Facebook:

„PROFESORUL COMBINATOR

Tanase Stamule, profesor la ASE, ii invata pe studenti (sic!!!) cum sa managerieze o afacere privata. Ce nu stiu studentii e ca decanul lor a ruinat toate business-urile in care a intrat, si acum -ca un libertarian adevarat- are patru job-uri la Stat!!! Devenit ciocoi, dupa ce a impanzit sectorul 1 cu panouri publicitare, isi pune tablouri si prin oficiile postale, considerand compania de stat Posta Romana, propria feuda.

De unde o avea profesorasul atatia bani? Are vreo legatura cu acele companii de asigurare pentru care dl Stamule-in calitate de consilier al prim-mimistrului- a facut lobby sa primeasca garantii guvernamentale de cinci sute de milioane de lei?

Rusine, profesore!

#faraimpostori

#RomaniiTrebuieSaStie.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole