PONTA IESE LA PROTEST – Fostul premier denunta intentia Guvernului de prelungire a starii de alerta: „Stiu ca trebuie sa puna de tot Romania in genunchi! Dar e prea mult!”

1759

foto: facebook

Fostul premier Victor Ponta anunta ca va merge la proteste in Piata Victoriei dupa ce ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat ca este putin probabil ca incepand din 15 iunie sa se renunte la starea de alerta. Ceea ce inseamna ca vor fi mentinute restrictii care vor afecta in continuare sectoare ale economiei, si asa aflata in degringolada.

Restrictii despre care patronatele din multe industrii au declarat in nenumarate randuri ca le afecteaza afacerile si pun in pericol locurile de munca.

Liderul Pro Romania a izbucnit intr-o postare pe Facebook dupa ce ministrul Sanatatii a facut acest anunt.

Victor Ponta acuza o eventuala prelungire a starii de alerta si declara ca va vota in Parlament impotriva acestei masuri, la fel cum a facut si prima data.

Mai mult, fostul premier anunta ca de data aceasta, va merge si la proteste in Piata Victoriei:

Sigur ca voi vota IMPOTRIVA in Parlament (asa cum am votat toti cei de la ProRomania)!

Dar, de data aceasta, voi merge si la proteste in Piata Victoriei!!!

Stiu ca acest Guvern trebuie sa puna de tot Romania in genunchi! Dar e prea mult!

2 comentarii la “PONTA IESE LA PROTEST – Fostul premier denunta intentia Guvernului de prelungire a starii de alerta: „Stiu ca trebuie sa puna de tot Romania in genunchi! Dar e prea mult!”

  1. Nu-i nimic! Voteaza Ciolacu Doctoratu’ si PSD-u’ ca oile! Sa se prelungeasca pana dupa urgenta alegerilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole