PONTA ANUNTA DEZASTRUL – FMI vine in Romania

2994
PONTA SIMTE PERICOLUL – Fostul premier avertizeaza: “Daca marim acum taxe distrugem ce a mai ramas din companiile mici si mijlocii romanesti, saracim populatia, crestem evaziunea fiscala”

FMI vine in Romania. Anuntul a fost facut de fostul premier al Romaniei Victor Ponta (foto), presedintele Pro Romania.

Previziunea lui Ponta este bazata pe situatia in care se afla in prezent economia Romaniei. Invitat luni seara, 28 septembrie 2020, la emisiunea “Punctul culminant” realizata de jurnalistul Victor Ciutacu la Romania TV, Victor Ponta s-a declarat convins de faptul ca in 2021 va fi incheiat un acord cu FMI. Acord care, asa cum am invatat din experientele anterioare, nu va insemna pentru romani decat saracie, somaj, taieri de salarii si mariri de taxe. “Va spun ca in 2021 va fi FMI aici. Sunt convins, am invatat sa ma uit pe cifre bugetare, ca de aia am fost prim-ministru atatia ani”, a explicat Victor Ponta, adaugand ca scenariul va fi tinut ascuns pana dupa alegerile parlamentare din decembrie 2020.
De asemenea, fostul premier a comentat si dezastrul in care Romania a fost adusa de Guvernul Orban. Mai exact, Ponta a precizat deficitul inregistrat sub guvernarea PNL a depasit deja deficitul acumulat in perioada 2012-2016.

Iata declaratiile fostului premier Victor Ponta:

Va spun ca in 2021 va fi Fondul Monetar International (FMI) aici. Sunt convins, am invatat sa ma uit pe cifre bugetare, ca de aia am fost prim-ministru atatia ani. Se va reveni la vechea chestie cu faptul ca dam mariri cand se va putea. Nici acum nu va exista criza pana in 6 decembrie (n.r. – data alegerilor parlamentare), nu se taie nimic, nu vine niciun FMI. Dar de unde iei bani? M-am uitat acum la deficitul pe luna august, 58 de miliarde de lei. Si m-am uitat: 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 cu Ponta si cu Ciolos, 40 de miliarde in patru ani am avut deficit. Adunat, in patru ani. Astia in 8 luni au 60 de miliarde”.

3 comentarii la “PONTA ANUNTA DEZASTRUL – FMI vine in Romania

  1. „…asa cum am invatat din experientele anterioare…” Se pare ca NU ai invatat nimic. Daca ai fi invatat, azi era un presedinte ROMAN la Cotroceni, un premier cu coloana vertebrala , primari romani in tara. Ce aveti acum?: un persedinte nazist, un premier ratat ca om, un primar al capitalei autist, un primar la Timisoara impus de hitlerista de peste gard, o penala primar la sectorul 1, intrun cuvant, nazismul la putere. Nu sunt convinsa ca nu se va rasturna cerul pe voi, cei care ati manipulat, tradat, mintit si vandut tara si poporul. Sa nu credeti ca veti scapa asa usor, la ce vi se pregateste, nu veti scapa nici voi, nici averile voastre acumulate pe spinarea populatiei. Mai aveti 2 luni pana veti simti lovitura de gratie. „Prostia si domnia se plateste”. „D-zeu nu se grabeste, nu intarzie, dar vine la timp”. Nu uitati ca aveti o singura viata, dar nu uitati ca generatiile viitoare sunt copiii si nepoti vostri, care va vor blestema pentru tradarea voastra pentru „punguta cu 2 bani”.

  2. „…asa cum am invatat din experientele anterioare…” Se pare ca NU ai invatat nimic. Daca ai fi invatat, azi era un presedinte ROMAN la Cotroceni, un premier cu coloana vertebrala , primari romani in tara. Ce aveti acum?: un persedinte nazist, un premier ratat ca om, un primar al capitalei autist, un primar la Timisoara impus de hitlerista de peste gard, o penala primar la sectorul 1, intrun cuvant, nazismul la putere. Nu sunt convinsa ca nu se va rasturna cerul pe voi, cei care ati manipulat, tradat, mintit si vandut tara si poporul. Sa nu credeti ca veti scapa asa usor, la ce vi se pregateste, nu veti scapa nici voi, nici averile voastre acumulate pe spinarea populatiei. Mai aveti 2 luni pana veti simti lovitura de gratie. „Prostia si domnia se plateste”. „D-zeu nu se grabeste, nu intarzie, dar vine la timp”. Nu uitati ca aveti o singura viata, dar nu uitati ca generatiile viitoare sunt copiii si nepoti vostri, care va vor blestema pentru tradarea voastra pentru „o punguta cu bani”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole