PNL POATE AVEA SOARTA PNTCD – Liderii liberali au motive reale de ingrijorare. PNL e in cadere libera in optiunile romanilor. AUR a trecut peste USR-PLUS. Iata ultimul sondaj (Document)

1598
PNL POATE AVEA SOARTA PNTCD

Daca va continua in acerlasi mod, PNL risca sa aiba soarta PNTCD. Adica sa dispara din Parlament. Liderii liberali au motive serioase de ingrijorare, in conditiile in care ultimul sondaj dat publicitatii arata ca PNL se prabuseste in optiunile romanilor. Si acelasi sondaj dezvaluie ca AUR a depasit USR-PLUS.

Grupul de studii socio-comportamentale Avangarde a difuzat “Barometrul opiniei publice”, realizat in luna august 2021, la nivel national. Sondajul arata ca PNL a ajuns sa inregistreze un scor electoral – atentie! – de aproape doua ori mai mic decat PSD. De asemenea, partenerii PNL de la guvernare, USR-PLUS, inregistreaza la randul lor o scadere, fiind depasiti de AUR.

Astfel, la intrebarea “Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Parlamentul Romaniei, dvs cu ce partid politic sau alianta politica ati vota?” raspunsurile au fost urmatoarele (vezi facsimil 1):

PSD – 35%

PNL – 21%

AUR – 15%

USR-PLUS – 14%

UDMR – 5%

PMP – 5%

Pro Romania – 2%

PPU-SL – 1%

PRM – 1%

Altele – 1%

Fata de luna iulie 2021, se observa o crestere a PSD de la 34% la 35% si o scadere a PNL de doua procente, de la 23% la 21% (vezi facsimil 2).

Sondajul politico.eu indica PNL la un scor si mai mic

Amintim ca cifre asemantoare, chiar mai mici pentru PNL, a oferit si un alt sondaj dat publicitatii in urma cu cateva zile. Este vorba despre un sondaj realizat de site-ul politico.eu. Acesta dadea PSD cu 34%, PNL cu 18%, AUR cu 14%, iar USR-PLUS cu 12% (click aici pentru a citi).

* Cititi aici intregul sondaj realizat de Avangarde care dezvaluie prabusirea PNL in optiunile romanilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole