PNL MARAMURES FACE ATENTAT LA SANATATEA PUBLICA – Senatorul Pop acuza inconstienta liberala

873
PNL Maramures face atentat la sanatatea publica. Acuzatia este lansata de senatorul PSD Liviu Pop

PNL Maramures face atentat la sanatatea publica. Acuzatia este lansata de senatorul PSD Liviu Pop (foto). Iar vizati sunt candidatul PNL la presedintia Consiliului Judetean Maramures, Ionel Bogdan, si candidatul PNL la Primaria Baia Mare, Mircea Cirt.

Acuzatiile se refera la cazul prezentat de Lumea Banilor cu cateva zile in urma. In articolul “Focar de covid in PNL”, am aratat cum exista riscul ca sute de oameni sa fi fost pusi in pericol, in conditiile in care purtatorul de cuvant al PNL Maramures Cristian Niculescu Tagarslas a fost depistat cu Covid, or acesta, aflat in prezent internat, a participat la intruniri electorale din campania pentru alegerile locale. In acest context, senatorul PSD de Maramures Liviu Pop dezvaluie ca Ionel Bogdan (candidatul PNL la sefia Consiliului Judetean Maramures) si Mircea Cirt (candidatul PNL la Primaria Baia Mare) isi continua campania electorala, desi ar fi fost contacti directi cu liberalul depistat cu Covid. Pop acuza ca, desi ar trebui sa stea in izolare, cei doi candidati ai PNL Maramures pun in pericol sute de oameni.

Iata declaratia in care senatorul PSD Liviu Pop acuza PNL Maramures ca face atentat la sanatatea publica:

PNL Maramureș, atentat la sănătatea maramureșenilor!

Gepostet von Liviu Marian Pop am Freitag, 4. September 2020

Ce se intampla zilele acestea in Maramures depaseste orice limita a bunului simt si reprezinta un atentat la sanatatea publica. Zilele trecute, un important lider al PNL Maramures s-a plimbat prin tot judetul, s-a intalnit cu sute de maramureseni si a fost confirmat cu noul coronavirus, fiind internat in spital. In toate fotografiile din ultimele zile, liderul infectat apare alaturi de presedintele PNL Maramures, candidatul Ionel Bogdan, si penelistul Mircea Cirt, care desi sunt contacti directi continua sa aiba intalniri cu cetateni din judetul Maramures, inclusiv cu cei din cartierele municipiului Baia Mare, desi legea ii obliga clar sa stea in autoizolare timp de 14 zile.

Mai mult, ieri, penelistul Ionel Bogdan s-a intalnit cu minori in Viseu. Acelasi lucru il face si penelistul Mircea Cirt in cartierele din Baia Mare.

Degeaba se testeaza zilnic, pentru ca perioada de incubatie este lunga, iar ei pot infecta in orice moment oamenii cu care se intalnesc. DSP si Politia amendeaza oamenii simpli, dar nu fac niciun demers pentru acesti penelisti care incalca legea”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole