PLATILE ONLINE – Klaus Iohannis a semnat

4037

Presedintele Klaus Iohannis (foto) a promulgat marti, 24 noiembrie 2020, Legea privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 152/2020 pentru modificarea si completarea unor acte normative in vederea extinderii categoriilor de plati care pot fi efectuate prin intermediul Sistemului national electronic de plata online.

Potrivit expunerii de motive, s-a urmarit asigurarea achitarii contravalorii pasapoartelor direct in contul Impremeriei Nationale, inclusiv prin intermediul Sistemului national electronic de plata online – SNEP, dar si clarificarea unor operatiuni subsecvente.

Cum ar fi modalitatea de returnare a sumelor platite eronat sau pentru care serviciul nu a mai fost prestat si termenele de returnare.

Iata ce modificari s-au facut:

3 comentarii la “PLATILE ONLINE – Klaus Iohannis a semnat

  1. Zilnic acest Dictator semneaza zeci de legi, unele mai aberante decat altele, dar nu se grabeste cu legea deschiderii pietelor. Cand este vorba de populatie, legile sunt atacate, trimise la reexaminare, sau nepromulgate. Are cineva curajul sa faca inventarul celor 6 ani de confort al acestui individ sinistru?. Ieri declara: „PeeeSeeeDeee este devina pentru dezastrul din sanatate, a blocat toate demersurile GuWernului (Meu) in domeniul sanatati”. Pe langa faptul ca este un robot fara dictie, fara sentimente, si fara o gandire proprie, programat si teleghidat de stapanii de peste „gard”, tin sa il anunt ca in 6 ani de mandat, cu 6 case (din strainatate nu sunt publice deocamdata, doar cea din Austria)), a blocat si a franat Romania, incalcand de zeci de ori Constitutia. Ce ai facut gunoiule in 6 ani, dintre care 2 ani cu GuWernele tale, Ciolos si Orban?. NIMIC!. Nimic pentru tara si populatie, dar in schimb ai facut totul pentru straini si pentru tine. Primi 5 ani ai fost Turist, Scriitor de vorbe goale, Instigator, Dezbinator, Vanzator de tara, Vanzator de sclavi, Sluga la stapani, Purtator de cuvant al Pnl-ului. . Asta este portetul tau, gunoiule, si mai ai obrazul sa iesi sa te adresezi poporului, sa dai vina pe altii, nu pe gunoaiele pe care tu le-ai numit in fruntea institutiilor de stat?. Ma intreb, cum va mai rabda Pamantul, gunoaie umane?.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole