PLATI DE PESTE 9 MILIOANE DE EURO IN PANDEMIE – Asiguratorii dau raportul

1429

foto: unsar.ro

De la inceputul pandemiei, in perioada martie 2020 – august 2021, companiile de asigurari au platit ca urmare a efectelor imbolnavirii cu SARS-Cov 2, inclusiv a deceselor cauzate de acest virus, indemnizatii de 9,37 milioane euro in baza politelor de viata si de sanatate.


Potrivit  Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania (UNSAR), condusa de Nicolae Marin (foto), peste 10.000 de familii au beneficiat in perioada pandemiei de protectia financiara oferita de o polita de asigurare facultativa. 

Crestere cu 24%

Altfel, in primul semestru al acestui an, volumul primelor brute subscrise pentru activitatea de asigurari de viata a crescut cu 24% comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, in timp ce asigurarile de sanatate s-au dezvoltat cu 8%, arata datele ASF – Autoritatea de Supraveghere Financiara.

1 comentariu la “PLATI DE PESTE 9 MILIOANE DE EURO IN PANDEMIE – Asiguratorii dau raportul

  1. @ Deci, dacă prin vaccinarea se obține o creștere a nivelului hormonilor masculini la ambele sexe care contribuie la sporirea pilozităților și a trăsăturilor masculine chiar și la femei, cu diverse consecințe despre stările de spirit și reproducerea speciei, însă, bineînțeles că sănătatea este mai importantă și cu prioritate în formarea deciziilor de către fiecare persoană, ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole