PLATA PARCARII IN BUCURESTI – Viceprimarul Capitalei, anunt pentru soferi: incep controalele

269

sursa foto: facebook Stelian Bujduveanu

Masinile Companiei Parking dotate cu camere de filmat vor verifica, incepand de saptamana viitoare, daca soferii au platit parcarea, a anuntat viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu.

Potrivit acestuia, primele masini Smart din Romania, dotate cu un sistem digital de monitorizare a parcarilor (foto), au ajuns in Bucuresti:

Asa cum am promis, digitalizam serviciul de parking! Primele masini Smart din Romania – dotate cu un sistem digital de monitorizare a parcarilor – au ajuns in Bucuresti.Sunt masini electrice, utilizate de compania de Parking.Masinile vor iesi in teren, de saptamana viitoare si vor controla daca ati platit parcarea”.

Tarif unic din 1 martie

Incepand cu 1 martie 2023 va intra in vigoare tariful unic de parcare, de 5 lei/h. De asemenea, tariful pentru riverani va fi de 50 lei/luna si 500 lei/an, fara rezervarea locului de parcare. Tariful este aliniat cu valoarea abonamentelor pentru parcaje de resedinta stabilite de primariile de sector. Dupa expirarea timpului rezervat pentru parcare, vor fi alocate 15 minute gratuite pentru efectuarea unei plati noi sau pentru eliberarea locului de parcare. Modalitatile de plata a parcarii sunt tichetele preplatite, tichetele eliberate de operatorul parcarii, SMS-ul sau plata online, utilizand aplicatiile specifice.

Tarifele care se vor aplica de la 1 martie:

-Tarif unic de 5 lei/h, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00-20.00;
-Abonamente pentru persoane fizice/juridice si institutii publice – 30 lei/zi sau 500 lei/luna;
-Abonamente pentru riverani: 50 lei/luna si 500 lei/an;
-Tarif unic pentru autocare: 20 lei/ora de luni pana duminica;
-Tarif loc parcare pentru incarcarea autovehiculelor electrice: 500 lei/luna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole