PLATA INTRETINERII – Adio tiparului de batran ursuz si bagaret! Podcast cu cel mai tanar administrator de bloc din Bucuresti (Video)

719

La 23 de ani, Sorin Nita este administrator de condominii si are grija de peste 4.000 de suflete.

Daca ai mare noroc, intr-o zi, vei vedea cum si la tine in bloc prototipul administratorului batran, ursuz si indiscret va fi inlocuit de o firma de contabilitate capitalista si se termina cu problemele. Sorin este din Bucuresti si a invatat de la tatal lui ce inseamna sa fii administrator de bloc sau, mai nou, administrator de condominii.

Sorin a inceput munca de la 15 ani. Dupa ce a lucrat 3 ani la McCafe, in perioada liceului,  si-a dat seama ca doreste mai mult de la viata si a luat calea antreprenoriatului. De atunci pana astazi, Sorin se ocupa de administrarea de condominii in Bucuresti, Bragadiru si Otopeni.

Administrarea condominiilor este responsabila pentru intretinerea zonelor comune si a elementelor unei dezvoltari condominiale. Domeniul include gestionarea finantelor asociatiei si angajarea de personal pentru a curata, repara si intretine condominiile si zonele comune.

Urmariti un podcast OnRecord cu cel mai tanar administrator de bloc din Bucuresti, Sorin Nita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole