PLANUL DE REDRESARE AL ROMANIEI – “Citu trebuie sa lase minciunile”

809

Liderul PSD Marcel Ciolacu il someaza pe premierul Florin Citu in legatura cu Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR):
“Sa lase minciunile si sa se apuce serios de treaba”.

Potrivit lui Colacu, PNRR este departe de a fi gata, iar liderul PSD anunta intr-o postare pe Facebook ca a discutat cu vicepresedintele executiv al Comisiei Europene, Frans Timmermans, despre problemele din PNRR si propunerile pe care le are Partidul Social Democrat pentru a rezolva aceasta criza.

Iata postarea presedinelui PSD:

“Planul National de Redresare si Rezilienta este departe de a fi gata. Am discutat din nou, astazi, cu vicepresedintele executiv al Comisiei Europene, Frans Timmermans, despre problemele din PNRR si propunerile pe care le are Partidul Social Democrat pentru a rezolva aceasta criza.
Comisia Europeana a dat dreptate PSD si l-a trimis pe Citu sa prezinte planul in Parlament. Asadar, Citu trebuie sa lase minciunile si sa se apuce serios de treaba.
Guvernantii nu pot ascunde esecul vizitei de la Bruxelles! Nu au venit inapoi cu un plan finalizat. De exemplu, sunt taieri importante pentru autoritatile locale si pe zona de educatie. Iar, cea mai mare problema este ca nu au reusit sa convinga executivul european ca vor fi in stare sa implementeze planul pana in 2026”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole