PLANUL DE DISTRUGERE A CAPITALULUI AUTOHTON – Liviu Dragnea prevesteste disparitia firmelor romanesti: „A fost vorba de un plan de a distruge tot ce inseamna capacitate de productie romaneasca, ca in 10 ani sa nu mai exista firme cu capital romanesc” (Video)

2067

Pandemia drept cauza a problemelor economice este doar o perdea de fum aruncata in fata romanilor pe care ii saraceste regimul Iohannis-Citu. In realitate, planul regimului este de a distruge tot ceea ce inseamna capacitate de productie romaneasca, astfel incat peste zece ani sa nu mai existe nicio firma cu capital autohton in Romania.

Previziunea a fost facuta duminica, 3 octombrie 2021, de catre fostul presedinte al PSD Liviu Dragnea (foto) intr-un interviu acordat Lumea Justitiei.

Discutia a pornit de la felul in care ar fi aratat Romania si in special economia nationala daca Dragnea nu ar fi fost inlaturat de la putere in 2019 de catre DNA si ICCJ.

Iata afirmatia lui Liviu Dragnea (vezi video):

Daca nu as fi fost condamnat, asta inseamna logic ca programul de guvernare care a determinat o crestere cu 30% a Produsului Intern Brut, o crestere cu peste 30% a bugetului national, crestere de salarii, crestere de pensii, cresterea salariului minim, scaderea taxelor si impozitelor pentru mediul de afaceri, deduceri, pe care astia vor sa le scoata acum, Romania ar fi continuat procesul de crestere a bunastarii romanilor. Asta s-ar fi intamplat!

Aceasta minciuna ca in Romania sunt probleme economice din cauza Covidului este crezuta din ce in ce de mai putini oameni, pentru ca au rupt orice fel de restrictie in ceea ce priveste deficitiul bugetar. Si atunci cum ti-ai permis sa nu folosesti din zecile alea de miliarde de euro sa sprijini capitalul romanesc, sa nu mai fie someri, sa sprijini in continuare agricultura? Cat insemna ca si bani in bugetul Romaniei continuarea programului pentru legume? Nimic! Foarte putin! Aici a fost vorba de un plan foarte clar de a distruge tot ce inseamna capacitate de productie romaneasca, pentru ca, din pacate, am avut dreptate cu tot ceea ce spuneam inainte ca se va intampla si nu as vrea sa am din nou dreptate, pentru ca planul care pentru mine este destul de limpede este ca in sapte, opt, zece ani de zile sa nu mai exista firme cu capital romanesc in Romania. Din pacate! Avem o singura fereastra de oportunitate sa ne recuperam tara. Si se poate. Inca se mai poate!

1 comentariu la “PLANUL DE DISTRUGERE A CAPITALULUI AUTOHTON – Liviu Dragnea prevesteste disparitia firmelor romanesti: „A fost vorba de un plan de a distruge tot ce inseamna capacitate de productie romaneasca, ca in 10 ani sa nu mai exista firme cu capital romanesc” (Video)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole