PLAFONAREA PRETURILOR LA CARBURANTI – Iata ce se intampla

325

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, 20 iunie 2022, ca vrea ca preturile la carburanti sa fie plafonate, iar companiile sa aiba o marja de profit.

Potivit lui Ciolacu, citat de digi 24, sunt anumite companii prestigioase, legale, corecte, dar, printr-o conjunctura cum este pandemia, au avut niste venituri exceptionale.

„Corect? Nu ar fi avut acele cifre de afaceri daca n-ar fi fost pandemia sau n-ar fi fost aceasta criza din energie sau din carburanti, unele bazate pe un pret speculativ din punctul meu de vedere”.


Iata declaratiile facute de Marcel Ciolacu:

Sunt anumite companii prestigioase, legale, corecte, dar, printr-o conjunctura cum este pandemia, au avut niste venituri exceptionale. Corect? Nu ar fi avut acele cifre de afaceri daca n-ar fi fost pandemia sau n-ar fi fost aceasta criza din energie sau din carburanti, unele bazate pe un pret speculativ din punctul meu de vedere. (…)
Eu vreau in continuare sa ne asezam la masa, sa luam deciziile cele mai corecte, pe baza cifrelor, sa intervenim unde sunt speculatii, cum este acum zona de carburanti. Este evident ca trebuie venit cu o plafonare clara a pretului in limite si sa aiba toate companiile o marja de profit. Ca nimeni nu face munca voluntara. Nu se poate sa ramanem si sa avem reactie cum are Consiliul Concurentei, dupa 5 ani de zile sau 3 ani”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole