PICA ORBAN IN AFACEREA UNIFARM? – Serviciile au monitorizat si avertizat: „Nu e vremea sa ne imbogatim!”. Dezvaluiri despre legaturile premierului Ludovic Orban cu seful Unifarm Eugen Adrian Ionel

3354

foto: realitatea.net

Informatii-bomba apar in dosarul presupusei mite de 760.000 de euro detonat de Directia Nationala Anticoruptie, in care acuzat este directorul Unifarm Eugen Adrian Ionel. Dosar in care seful Unifarm a fost pus sub control judiciar, fiind acuzat de posibila savarsire a infractiunilor constand luare de mita, abuz in serviciu, complicitate la trafic de influenta, instigare la fals intelectual si folosirea functiei pentru favorizarea unor persoane.

Publicatia Qmagazine scrie ca inca de la inceputul pandemiei, Adrian Ionel ar fi fost supravegheat tehnic de cel putin doua servicii de informatii, ca toate detaliile contractelor de achizitie semnate in ultimele trei luni sunt cunoscute si ca banii pe care Ionel i-ar fi cerut pentru semnarea contractului privind achizitia de masti si combinezoane nu ii erau destinati in totalitate.

Mai mult, potrivit sursei citate, Adrian Ionel ar fi fost atat de sigur de protectia premierului Orban, incat ar fi ignorat mai multe avertismente primite de la unele servicii de informatii care i-ar fi transmis ca „nu e vremea sa ne imbogatim!”.

Orban, informat despre fiecare pas

O alta informatie- bomba este legatura dintre seful Unifarm si premierul Ludovic Orban.

Qmagazine sustine ca Adrian Ionel nu ar fi facut nimic fara ca premierul, care avea o linie directa cu directorul Unifarm, sa fie informat pas cu pas despre achizitia de materiale.

De asemenea, seful Unifarm ar fi refuzat sa-l puna la curent pe ministrul Sanatatii de la acea vreme, Victor Costache, cu privire la stocurile Unifarm, si i-ar fi transmis acestuia ca are dispozitie sa discute exclusiv cu premierul Ludovic Orban.

Qmagazine precizeaza ca acesta a fost unul dintre momentele tensionate dintre Ludovic Orban si Victor Costache, care s-a opus unor achizitii dubioase, si care ulterior a demisionat, in locul sau fiind numit Nelu Tataru.

* Cititi aici dezvaluirile Qmagazine

1 comentariu la “PICA ORBAN IN AFACEREA UNIFARM? – Serviciile au monitorizat si avertizat: „Nu e vremea sa ne imbogatim!”. Dezvaluiri despre legaturile premierului Ludovic Orban cu seful Unifarm Eugen Adrian Ionel

  1. Ma doare capu, greu de înțeles nu e. Pai lucrurile sunt foarte clare, acești lesinati cum este Orban care din somer direct prim ministru, nu e clar ca au venit la capatuiala, nu e clar ca au venit la furat? Pungas asta de Orban trebuia arestat mai demult complice cu Nelu ciordaiche

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole