PIATA ASIGURARILOR – Consiliul Concurentei, anunt despre Allianz-Tiriac

874
Asigurare contra Covid

foto:zf.ro

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Allianz-Tiriac Asigurari SA preia compania Gothaer Asigurari Reasigurari SA.

Allianz Tiriac face parte din grupul Allianz si ofera o gama larga de produse de asigurari de viata si asigurari generale, incluzand, printre altele, segmentele de viata si sanatate, autovehicule, proprietati si calatorie.

Societatea de asigurari Gothaer ofera produse de asigurari generale personalizate, pentru a acoperi cerintele si nevoile diverse ale clientilor.

Consiliul Concurentei anunta ca va evalua aceasta concentrare economica in scopul stabilirii compatibilitatii sale cu un mediu concurential normal si va emite o decizie in termenele prevazute de lege:

“Observatiile sau punctele de vedere pot fi transmise, prin fax la nr. 021.405.45.12, prin email: servicii@consiliulconcurentei.ro sau prin posta la urmatoarea adresa: Consiliul Concurentei, Piata Presei Libere nr.1, Corp D1, Sector 1, Bucuresti, Cod Postal 013701, Oficiul Postal nr.25, in termen de 20 zile de la data prezentului anunt”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole