PENSIILE SPECIALE – Ministrul Muncii, la negocieri: “Se face la toate”

896
DIVERSIUNEA GUVERNAMENTALA – Sindicatele acuza: “Forma mascata de prelungire a varstei de pensionare”

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat ca a purtat negocieri cu cei din Consiliul Superior al Magistraturii in legatura cu pensiile speciale. Ministrul a declarat ca, in cazul reclacularii pensiilor, aceasta va fi operata la absolut toate pensiile.

Raluca Turcan a precizat ca a avut in CSM o discutie care a condus la cativa pasi inainte la aducerea echitatii intre sistemul de pensii speciale si cel public, discutiile vor continua, iar la final va rezulta o varianta.
Potrivit ministrului Muncii, citat de realitatea.net, exista un punct de vedere care pleaca din sistem, iar cand se va veni cu o noua varianta, cei care sunt beneficiari sa aiba cunostinta dar si toleranta fata de noile formule:

“Am agreat sa nu discutam public variantele agreate azi, si sa venim la final cu propunerea. CSM e o structura colegiala, iar asta inseamna negocieri in interior. E si un sentiment de ingrijorare in sistemul de pensii speciale, iar ei vor afla primii. In momentul in care vorbim de recalculare a pensiilor, aceasta se face la toate pensiile”.

1 comentariu la “PENSIILE SPECIALE – Ministrul Muncii, la negocieri: “Se face la toate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole