PENSIILE POLITISTILOR – Anunt de ultima ora al MAI: “Aceasta este pozitia oficiala”

642

Ministerul de Interne condus de Marcel Vela (foto) a facut miercuri, 16 decembrie 2020, precizari cu privire la pensiile angajatilor MAI.

Potrivit unui comunicat al institutiei, in Ministerul Afacerilor Interne nu a existat, nu exista si nu se are in vedere intentia de a promova, sustine ori elabora o initiativa legislativa in vederea modificarii prevederilor legale privind sistemul pensiilor militare ori a conditiilor legate de varsta pentru accesarea acestui drept.

Iata anuntul MAI:

“Referitor la informatiile aparute in spatiul public privind modificarea conditiilor de pensionare pentru angajatii MAI, in contextul acoperirii deficitului de personal, facem urmatoarele precizari:

In Ministerul Afacerilor Interne nu a existat, nu exista si nu se are in vedere intentia de a promova, sustine ori elabora o initiativa legislativa in vederea modificarii prevederilor legale privind sistemul pensiilor militare ori a conditiilor legate de varsta pentru accesarea acestui drept.

Aceasta este pozitia oficiala a conducerii Ministerului Afacerilor Interne, asumata public si sustinuta inclusiv in cadrul declaratiei de presa din data de 27 noiembrie 2020”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole