PE VREMEA LUI KOVESI, CITU AR FI FOST SALTAT DIN TRAFIC – Un fost sef ANAF da verdictul in afacerea cu terenuri a familiei Citu: “Daca aceasta ‘actiune’ s-ar fi desfasurat in anii 2013-2016, pot jura ca madam Kovesi cu cerberii ei il salta din trafic pe ministru si il baga la beciul domnesc”

2018

Ministrul de Finante Florin Citu (foto 1) ar fi fost saltat din trafic, incatusat si dus in arest, pe vremea in care DNA era condusa de Laura Kovesi. Verdictul ii apartine fostului sef al ANAF Gelu Diaconu, care comenteaza scandalul in care este implicat Florin Citu, in legatura cu afacerea cu terenuri a familiei sale.

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, de miercuri, 10 iunie 2020, Gelu Diaconu (foto 2), arata ca acelasi Florin Citu s-ar fi regasit printre trofeele insirate de Laura Kovesi la bilantul DNA. “Ce vremuri apuse frumoase!”, scrie ironic Gelu Diaconu.

Prezentam comentariul fostului sef al ANAF Gelu Diaconu:

Romania normala

Un ministru, pe numele lui Vasile Florin Citu, solicita si retine la cabinetul lui, inca din luna Ianuarie a.c. un dosar aflat in lucru la directia generala juridica a MFP, cu un litigiu in valoare de peste 11 milioane de euro. Beneficiarul direct/nemijlocit al acestei averi litigioase este insusi ministrul ‘pe persoana fizica’.

Directorul general al acelei directii, pe numele lui Ciprian Badea, mare om/mare caracter, tace malc pana cand afla ca ministrul face reorganizarea acelei directii prin care va fi indepartat din functie.

Apoi, ramas fara sefia acelei directii, patruns de fiorul constiintei datoriei fata de patrie, directorul Badea ii face ministrului Citu plangere in instanta acuzandu-l de fapte extrem de grave.

Oameni buni, daca aceasta ‘actiune’ s-ar fi desfasurat in anii 2013-2016, pot jura ca madam Kovesi cu cerberii ei il salta din trafic pe ministru si il baga la beciul domnesc. Apoi, la sedinta de bilant DNA, dupa momentul intonarii imnului, cu mana coborata din dreptul inimii, d-na Kovesi ne-ar fi informat ca valoarea prejudiciului de recuperat de la Citu va finanta un kilometru de autostrada si un spital anti-virus.

Ce vremuri apuse frumoase!

Azi traim intr-o Romanie normala, terna, fara spirit #rezist, in care un ministru poate face ce vrea. Sa bea fumand ca turcul, tolanit in biroul oficial, sa-si puna toate neamurile in functii sau sa isi administreze propriile litigii in interes propriu.

Bravos natiune, halal sa-ti fie!

P.S. Pazea ca au aparut iar teroristii. Pe Dragnea l-au rezolvat indirect. Vor reusi si cu Vasile Florin Citu?

4 comentarii la “PE VREMEA LUI KOVESI, CITU AR FI FOST SALTAT DIN TRAFIC – Un fost sef ANAF da verdictul in afacerea cu terenuri a familiei Citu: “Daca aceasta ‘actiune’ s-ar fi desfasurat in anii 2013-2016, pot jura ca madam Kovesi cu cerberii ei il salta din trafic pe ministru si il baga la beciul domnesc”

  1. DACA era Kovesi il salata pe Citu era correct,avea motive.Dar eu cred ca nu il salata nici Kovesi ,numai in cazul daca era cineva din PSD sau ALDE.
    KOVESI SALTA DIN TRAFIC PE CEI DE PARTEA CEALALTA SI FARA DOVEZI , PE CAND LA CITU SUNT DOVEZI CLARE!
    ASA FUNCTIONEAZA LA NOI JUSTITIA!
    DEPINDE DE CE PARTE ESTI!

  2. Pun pariu ca nu il lua, cum sa il ia daca este din barca lui Iohanis si bineanteles implicit si ea cum sa il ia. Aici sunt interese mari spaga se inparte

  3. ” spaga se inparte”… A fost inpartita deja, uitati-va la declaratia de avere, unde apare toata suprafata terenului, plus cate 100 000 de euro in fiecare an. Fiind intrebat de unde aceste sume, daca nu a vandut nimic, el raspunde, ca oricare mafiot, ca a vandut, nu se stie ce, dar el GESTIONEAZA (???) ce a vandut. Poate cineva intelege mai bine, dar parerea mea este ca acel tren a fost deja „parcelat” intre cei de la guWern, si chiriasul de la Cotroceni, dar fiind in litigiu, nu a fost trecut ca vandut (culmea ar fi fost). Probabil au facut acte de mana intre ei, pana vor rezolva problema. Sunt convinsa ca o ancheta serioasa, chiar si jurnalistica (felicitari Oana), ar rezolva misterul sutelor de mii de euro din contul celui atacat de extraterestri. Se poate verifica traseul banilor, ca nu de la oricine iese cate 100 000 de euro, si intra in contul „mosierului”. Dar de verificat ar fi si cati bani din bugetul tari au fost directionati catre acest proiect, care se vrea a fi de cateva miliarde. Nu intamplator chiriasul de la Cotroceni si-a inghitit limba, nu intamplator alcolistul nu stie nimic, nu intamplator a fost desfintata sectia din cadrul MFP, si nu intamplator se vrea „puscarie” pentru inca o luna, si nu intamplator se vrea ingroparea dezvaluirilor. Oana, sper din suflet sa mergi pana la capat.

  4. Cunosc un pic zona vaii Lotrului si istoricul padurilor de acolo! Ultimele exploatari masive, la ras, s-au facut tot de austrieci, care au cumparat de la romani padurile din zona Dobrun-Puru-Obarsia Lotrului! Se vad si acum urmele statiilor de funicular din perioada austro-ungara, care duceau la Sadu, peste munti! Dar Citu e tare! A mai intrat unul in puscarie pe acte false, inginerul Diaconeasa, ala care se lupta cu Udrea si clanul ei pt padurile de linga pista de schi Transalpina!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole