PASAPORTUL DE VACCINARE PENTRU ROMANI – Cand ar putea fi introdus. Declaratiile lui Florin Citu

1269
ROMANIA SE IMPRUMUTA CU 600 EURO PE SECUNDA – Dezvaluiri despre guvernarea Citu

La nivelul Uniunii Europene se discuta tot mai serios despre introducerea pasaportului de vaccinare pentru calatorii. Premierul Florin Citu sustine insa ca in guvern nu s-a discutat pana in prezent despre asta.

Citu a declarat, vineri, 26 februarie 2021, ca in acest moment discutia despre pasaportul de vaccinare este prematura, si asta pentru ca suntem la inceputul campaniei de vaccinare.
Premierul nu exlude insa o posibila introducere a pasaportului de vaccinare pe masura ce campania de vaccinare va avansa.

Iata declaratiile facute de Florin Citu:

„Opinia Guvernului, asa cum am mai spus-o, este ca nu avem aceasta discutie in acest moment. Este prematur cand ai doar un inceput de campanie de vaccinare nu poti vorbi de un pasaport de vaccinare.
Daca vom avea toata populatia vaccinata, atunci, da, bineinteles
, putem sa vorbim.

Nu e niciun mandat sa discutam bilateral cu Grecia pentru un pasaport de vaccinare. Guvernul nu a dat un astfel de mandat niciunui ministru.
Nu putem discuta in acest moment despre asa ceva cand avem doar o mica parte din populatie (vaccinata – n.r.), chiar daca suntem prin tarile avansate din UE care au o campanie de vaccinare de succes.
Sa avansam cu campania de vaccinare si discutam apoi
„.

5 comentarii la “PASAPORTUL DE VACCINARE PENTRU ROMANI – Cand ar putea fi introdus. Declaratiile lui Florin Citu

  1. & Cum aţi comenta şi despre faptul că nu au fost prezentaţi vaccinându-se deţinătorii trusturilor de presă şi cei mai reprezentativi formatori de opinie de la trusturile de presă despre care s-a afirmat că ar fi primit bani de la guvern pentru a promova campania de vaccinare, ?

  2. Nu sunt de acord cu pasaoortul de vaccinare, pentru ca este interzisa vaccinarea obligatorie prin LEGEA 46/2003, prin Conventia de la Oviedo, Conventia de la Nuremberg, prin hotararea Consiliului Europei, care interzice discriminarea pe motiv de vaccinare data pe 27 ianuarie 2021! Deci toti decidentii nu au incontro, trebuie sa respecte legile nationale si internationale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole