PASAPORT DE VACCINARE ANTI-COVID IN ROMANIA – Premierul Citu nu a negat. Iata raspunsul

1879

Premierul Florin Citu nu a negat o posibila introducerea in Romania a unui document prin care sa le fie permis persoanelor vaccinate anti-COVID sa aiba acces in diferite locuri publice, cum ar fi restaurante, cafenele, etc. Este vorba despre pasaportul de vaccinare anti-Covid.

Intrebat de jurnalisti daca este de acord cu introducerea pasaportului de vaccinare, seful Executivului nu a exclus categoric aceasta posibilitate, spunand doar ca este prematur sa avem o discutie in acest moment:

“Eu va spun ca discutia este prematura, suntem la inceputul campaniei de vaccinare, nu luam in calcul la acest moment discutia aceasta”.

Iata declaratiile facute de Florin Citu:

“Nu am avut aceasta discutie in Guvern, deci nu este o discutie oficiala. Am vazut discutiile in spatiul public, nu cred ca este momentul. In acest moment, suntem in plina campanie de vaccinare, deci nu cred ca este momentul sa discutam despre asa ceva in acest moment.
Eu am spus ca nu avem aceasta discutie in acest moment. Este prematur, suntem doar la inceputul campaniei de vaccinare .
Eu va spun ca discutia este prematura, suntem la inceputul campaniei de vaccinare, nu luam in calcul la acest moment discutia aceasta”.

6 comentarii la “PASAPORT DE VACCINARE ANTI-COVID IN ROMANIA – Premierul Citu nu a negat. Iata raspunsul

  1. Fiind tara experiment, cu directive clare primite de Hitlerist de la stapani, vi se va baga pe „gat” si vaccinarea obligatorie, si pasaportul se sclavi, pardon, „covid”. Rechinii care conduc turma de oi de pe planeta au nevoie de cobai pentru experimentele naziste, iar una dintre tarile alese a fost a voastra. Nu intamplator bolnavul psihic Biil Gates afirma:”Cu un vaccin putem reduce numarul populatiei planetare. Alta declaratie a acestui „profet” mizerabil si dezaxat mintal: „Romania va fi depopulata”. Cu ce vrea sa inlocuiasca populatia din Romania, cu cobai pentru experimente?. De ce nu va treziti romani?. Nu credeti ca ati „dormit” destul?.

  2. De ce campania de vaccinare este atat de agresiva din partea „atoritatilor” si „specialistilor”…cumparati, bineinteles?. Printre ultimele declaratii ale dezaxatului mintal Biil Gates, este indemnul pentru producerea carnii de vita sintetica, si a legumelor si fructelor tratate genetic. Pentru faptul ca am fost bagata de #hitleristi la categoria „conspirationista”, cred ca acum pot sa imi permit o alta „conspiratie”. Eu cred ca intradevar aceste vaccinuri bagate pe „gat” cu forta turmei de oi planetare, este schimbarea organismului uman pentru adaptarea lui la consumul de produse sintetice, iar cu timpul organismul uman nu va fi compatibil cu consumul produselor naturale. Generatiile viitoare vor fi pregatite pentru aceasta anomalie, dar generatiile existente acum pe planeta, nu vor realiza aparitia bolilor si mortalitatea galopanta in urmatorii ani.

  3. Pasaport covid = eliminarea drepturilor si libertatilor . Cativa descreierati mintal nu pot ingradi libertatea de circulatie .

  4. ”Dr. J. Barton Williams, un chirurg ortoped din Memphis, a murit pe 8 februarie, la câteva săptămâni după ce a primit a doua doză de vaccin Pfizer. Avea 36 de ani și tocmai se căsătorise în decembrie. „Doar persoanele care au avut COVID-19 în antecedente au dezvoltat această complicație care practic poate pune viața în pericol. Sistemul imunitar atacă corpul în multe feluri și provoacă degradarea tuturor organelor. Afectează inima, tractul gastro-intestinal și altele.” a spus Dr Threlkeld. MIS poate apărea la persoanele care au avut COVID cu săptămâni sau luni înainte. La acestea apar reacții imune severe, întârziate, care pot cauza leziuni semnificative la nivelul tuturor organelor. Williams le-a spus medicilor că el nu știa să fi avut COVID și că s-a testat mereu în spital pentru a detecta prezența virusului, dar mereu testele au fost negative, fără însă să testeze și titrul de anticorpi. Anticorpii antiCovid au putut fi puși în evidență în sângele lui William la momentul debutului bolii care l-a răpus, ceea ce indică clar că în antecedente a fost infectat cu Sars-Cov2, dar asimptomatic”. NU VĂ VACCINAȚI DACĂ AȚI AVUT COVID.

    NU VĂ VACCINAȚI FĂRĂ SĂ TESTAȚI ÎNAINTE PREZENȚA ANTICORPILOR ȘI A ANTIGENULUI; IAR DACĂ ORICARE DINTRE ACESTE TESTE ESTE POZITIV ATUNCI NU VĂ VACCINAȚI!”, a scris Adina Alberts pe pagina sa de Facebook.

  5. Ingroparea turismului romanesc in favoarea strainilor. Acesti nazisti au ordin de a preda tara cu sclavi si cobai in mana stapanilor. TREZITI-VA!!!

  6. @ Fac ăştia promovarea la producătorii de vaccinuri care se zbat să nu ajungă să producă vaccinuri cât Institutul Cantacuzino,?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole