PARTIDUL ANTREPRENORILOR – Se lanseaza Partidul Republican. Programul: sprijinirea capitalului autohton

4535

Analistul politic Alexandru Coita (foto) isi lanseaza luni, 15 iunie 2020, de la ora 20.00, noul proiect politic, denumit Partidul Republican, care se doreste a fi un demers „radical de centru”, orientat spre Vest.

Partidul – a carui lansare va avea loc in direct pe Facebook – este gandit sa lupte pentru toti romanii.

Noua formatiune politica urmarește sa se pozitioneze ca partid al antreprenorilor si sa sustina capitalul autohton. Liderul Alexandru Coita isi doreste ca pe langa masurile economice liberale care vor fi cuprinse in programul partidului sa vina si cu un program national pentru persoanele cu venituri mici.

Partidul Republican are ca misiune principala gasirea unor solutii sanatoase si fezabile pentru mediul de afaceri romanesc si promovarea unei culturi a dialogul national intre actori din mediul politic, IMM-uri si societatea civila, militand in egala masura pentru echilibru, unitate si promovarea valorilor nationale in context euro-atlantic, arata Coita.

Consideram ca o mare parte dintre cetateni nu se simt reprezentati politic azi si au nevoie de o Alternativa. Nu suntem in razboi cu nimeni, dar suntem in lupta cu metehnele marilor partide, mai noi sau mai vechi, cu ipocrizia, superficialitatea si lipsa de solutii din toate partidele”, a declarat Alexandru Coita intr-un mesaj postat pe Facebook.

8 comentarii la “PARTIDUL ANTREPRENORILOR – Se lanseaza Partidul Republican. Programul: sprijinirea capitalului autohton

  1. Fără structuri teritoriale și o politica coerenta sunt șanse mici
    Succes va doresc.
    Un aneprenor autohton.

  2. Va doresc mult succes astept lansarea si daca va fi nevoie pt activitati organizatorice ma ofer voluntar sa va ajut fara a cere , dori sau astepta ceva in schimb !

  3. dupa mult timp sunt tentat cu rezerva sa-i acord temporar incredere. Sper sa nu fie inca o dezamagire.
    Succes !

  4. Suna foarte bine ceea ce spuneti ! Urmeaza sa vedem faptele , personal nu ma mai entuziasmez doar la simple declaratii . Daca lucrurile vor merge asa cum spuneti ,voi fi unul din sustinatori ! Mult succes !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole