PARCARE GRATUITA PENTRU CALATORII METROREX – Conditia pe care trebuie sa o indeplineasca

855

Incepand cu 1 iuni 2021, parcarea de tip Park&Ride de la Terminalul Multimodal Straulesti devine gratuita pentru calatorii care au un abonament Metrorex valabil (inclusiv de 1 zi) si doresc sa parcheze autoturismul in interiorul acesteia, anunta Metrorex.
Facilitatea vine in sprijinul conducatorilor auto care doresc sa calatoreasca prin Bucuresti cu metroul, oferindu-le un spatiu modern si sigur in care sa parcheze autoturismele.

Intervalul orar 06:00–23:00

Gratuitatea oferita detinatorilor de abonamente pentru locul de parcare se aplica zilnic, in intervalul 06:00–23:00. In cazul depasirii orei 23:00, se aplica tariful normal de 0,5 lei/ora pentru intreaga perioada de stationare.
Terminalul Multimodal Straulesti a fost dat in folosinta in noiembrie 2018 si ofera publicului calator multiple facilitati, precum: acces la transportul cu metroul, la transportul local public de suprafata (STB), parcare de tip Park&Ride, sali de asteptare si este prevazut cu scara rulanta, lift si trotuar mobil pentru a facilita accesul direct in statia de metrou Straulesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

liternet