OLGUTA VASILESCU ACUZA GUVERNUL ORBAN – Fostul ministru al Muncii: “Cate firme au fost ingropate de indolenta si incompetenta acestui guvern?”

687

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu (foto), acuza Guvernul Orban pentru amanarea masurilor de relaxare.

Vasilescu se intreaba de ce Orban nu impune masurile de relaxare in contextul in care cazurile de coronavirus au inceput sa scada, contrar cifrelor afisate de Grupul de Comunicare Strategica.

Problema ridicata de Lia Olguta Vasilescu vine dupa declaratia Primarului General al Capitalei, Gabriela Firea, care a anuntat ca doar 4 din cei 4600 de bucuresteni testati au iesit pozitiv cu noul coronavirus.

Iata postarea de pe Facebook a Liei Olguta Vasilescu:

Doar 4 din 4600 de persoane testate sunt bolnave. Testare facuta cu aparatura performanta, dupa toate regulile si regulamentele nationale si internationale… Si atunci de unde cifrele prezentate zilnic de Grupul de Comunicare Strategica? De ce nu incep masurile de relansare economica? Au trecut deja 125 de zile de cand ne tot ameninta Orban ca iese cu masuri economice… 125 de zile!!! Cate firme au fost ingropate de indolenta si incompetenta acestui guvern?

2 comentarii la “OLGUTA VASILESCU ACUZA GUVERNUL ORBAN – Fostul ministru al Muncii: “Cate firme au fost ingropate de indolenta si incompetenta acestui guvern?”

 1. Eu va propun sa mai asteptati, pana acest guvern infect ingroapa Romania. Nu v-am inteles, si nici nu voi intelege, dar daca zboara PNL-ul, veti zbura si voi 100%. Pentru distrugerea tari veti plati toti la fel, indiferent de culoarea politica. Aranjamentele clasei politice, pentru a se pune la adapost ani de zile, fara sa fie luata o singura masura pentru populatia tari, va va costa foarte scump pe toti cei care vati batut joc de o tara si un popor. Ce a mai ramas din tara
  populatiei ?. De 30 de ani, indiferent de guverne, au vandut tot, nici macar pamant nu mai au romani…
  N-avem puteri și chip de-acum
  Să mai trăim cerșind mereu,
  Că prea ne schingiuiesc cum vreu
  Stăpâni luați din drum!
  Să nu dea Dumnezeu cel sfânt,
  Să vrem noi sânge, nu pământ!
  Când nu vom mai putea răbda,
  Când foamea ne va răscula,
  Hristoși să fiți, nu veți scăpa
  Nici în mormânt!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole