Oferta CEC Bank pentru salariatii institutiilor medicale care lupta impotriva COVID-19

1651

foto: angajatorulmeu.ro

CEC Bank, al carui Director General este Bogdan Constantin Neacsu (foto), anunta completarea ofertei de credite destinata salariatilor institutiilor medicale care lupta impotriva COVID-19 cu credite pentru locuinte mai avantajoase decat cele prin „Prima Casa”: dobanda la lei de 4,19% anual (IRCC + marja anuala de doar 1,75 pp) si comision de administrare de 0,15% anual.
Potrivit CEC Bank, oferta se adreseaza salariatilor din spitalele care lupta impotriva COVID-19 (spitale de asistenta pentru cei bolnavi si spitale suport), conform Ordinului Ministrului Sanatatii 623/2020 cu modificarile ulterioare.

Iata anuntul CEC Bank:

„CEC Bank completeaza oferta de credite destinata salariatilor institutiilor medicale care lupta impotriva COVID-19 cu credite pentru locuinte mai avantajoase decat cele prin „Prima Casa”: dobanda la lei de 4,19% anual (IRCC + marja anuala de doar 1,75 pp) si comision de administrare de 0,15% anual.

Oferta se adreseaza salariatilor din spitalele care lupta impotriva COVID-19 (spitale de asistenta pentru cei bolnavi si spitale suport), conform Ordinului Ministrului Sanatatii 623/2020 cu modificarile ulterioare.
Anterior, CEC Bank a lansat o oferta pentru refinantarea imprumuturilor de nevoi personale in lei, in conditii foarte avantajoase: dobanda fixa de 5,5% pe an, cea mai mica de pe piata in acest moment, fara alte comisioane, fata de o dobanda medie la nivelul sistemului bancar de 10,5% pentru creditele de consum din portofoliu. In cazul ofertei de credite ipotecare destinate salariatilor din spitale, la un imprumut de 200.000 lei pe 25 de ani, rata lunara ajunge la 1.102 lei. Dobanda anuala efectiva (DAE) este de 4,43%, fata de 5,75% media pietei la creditele noi pentru locuinte. Astfel, pe intreaga durata de rambursare a creditului, costurile cu dobanzile si comisioanele sunt cu peste 50.000 de lei mai mici decat in cazul unui credit in conditiile medii de pe piata.
Valoarea maxima a creditului poate fi de 2,8 milioane de lei, avansul este de minimum 15%, iar durata de rambursare de pana la 35 de ani. Dobanda este in prezent de 4,44% (IRCC + marja de 2 pp) si se percepe un comision anual de administrare de 0,15%, platibil lunar. De asemenea, in cadrul perioadei de rambursare, clientii pot opta pentru o perioada de gratie de pana la 360 de zile la rambursarea principalului, timp in care vor fi achitate doar dobanzile. La cerere, dobanda pentru primele 6 luni va putea fi achitata trimestrial”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole