NU VINDETI BOGATIILE ROMANIEI – Presedintele PSD il avertizeaza pe Iohannis: “Sa nu fie partas la acest furt”

1443
Presedintele PSD Marcel Ciolacu nu a putut sa asigure cvorum pentru motiunea de cenzura

Liderul PSD Marcel Ciolacu ii transmite presedintelui Klaus Iohannis sa ceara imperativ Guvernului condus de Florin Citu sa nu vanda bogatiile Romaniei.

Ciolacu arata intr-o postare pe Facebook ca PSD a reusit in Parlament, prin lege, sa stopeze vanzarea activelor celor mai profitabile companii de stat:
Hidroelectrica, Romgaz, Nuclearelectrica, Transgaz, CEC si Aeroporturi Bucuresti.

Presedintele PSD spune ca acum Guvernul Citu vrea sa treaca peste legea PSD care il bloca sa vanda activele in plina criza sanitara si economica (click aici pentru a citi).

Motiv pentru care Marcel Ciolacu ii cere lui Klaus Iohannis sa nu fie “partas la acest furt!”.

Iata postarea facuta de Marcel Ciolacu:

“Iohannis trebuie sa faca un singur lucru la sueta anticonstitutionala cu ministrii de la Cotroceni: sa ceara imperativ ca acest Guvern sa nu vanda pe nimic companiile romanesti!

Timp de un an, nu am permis ca acest Guvern de dreapta care a dus Romania in faliment sa vanda tot din casa! Ne-am batut cu ei in Parlament si am reusit sa stopam vanzarea activelor celor mai profitabile companii de stat: Hidroelectrica, Romgaz, Nuclearelectrica, Transgaz, CEC si Aeroporturi Bucuresti.

Acum insa, pentru ca stie ca in curand nu-l va mai imprumuta nimeni, Citu vrea sa dea un nou asalt asupra avutiei nationale si sa treaca peste legea PSD care il bloca sa vanda activele in plina criza sanitara si economica.

10 miliarde de euro si aproape 18.000 de salariati. Aceasta este miza lui Citu!

Il avertizez pe Iohannis sa nu fie partas la acest furt! Si sa ia aminte ca nici acum nu-i vom lasa!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole