NU O SA MANCAM SINTENTIC INCA – Se pregateste o schimbare majora. Incepe TimisoaraFoodSummit

232

sursa foto: europa fm

Nu o sa mancam sintetic inca, anunta foodbiz.ro. Astfel, se pregateste o schimbare majora in industria de productie si procesare a carnii.

Proiectele de producere a carnii sintetice au primit finantari de peste 300 de milioane de dolari pentru a introduce produse din laborator pe pietele Uniunii Europene. In acelasi timp, conducatorii din Roma si autoritatile centrale din Romania au decis sa interzica produsele sintetice.

Dezbatere privind alimentele

Pentru data de 23 noiembrie am pregatit o tema dedicata lantului alimentar: ‘Rafinarea lantului alimentar integrat: Obtinerea de profit – instant’.
Smithfield automatizeaza fermele care, in 2022, au produs 1.200.000 de porci, iar in marile structuri de carne se lucreaza deja cu inteligenta artificiala. Vreau sa aflu mai multe de la Transavia si Aayalex, doi dintre cei mai mari jucatori de pe piata carnii. La TimisoaraFoodSummit, editia a II-a, 22-24 noiembrie 2023, toti participantii pot expune gratuit mostre/exemple ale produselor fabricate de companiile pe care le reprezinta, in functie de ordinea inscrierii si de spatiul disponibil!

Sponsori : Profi (Sponsor Silver) AQUA Carpatica (Sponsor Bronze), Combinatul Agroindustrial Curtici, Crama Aramic ( Sponsor Integrare de Succes)
Parteneri: Universitatea de Stiintele Vietii “Regele Mihai I” din Timisoara, Biris Goran SPARL, Mirdatod Ibanesti ( Partener Dergustare), Academia De Stiinte Agricole SI Silvice „Gheorghe Ionescu-Sisesti”, ASPES; LAPAR
Parteneri media: Food Biz, Agrostandard News, Lumea Banilor, Revista Economistul, MONEY.ro, ZIUA de Vest, Opinia Timisoarei, Radio Timisoara”, potrivitfoodbiz.

Ultimele articole