„Noua normalitate” a pandemiei poate fi si simpatica (Video)

978

sursa foto: IMDB.com

De ce s-o tinem tot intr-o incrancenare din cauza dictaturii medicale globale? Din fericire, exista oameni care reusesc a ne face sa zambim chiar si acum, in toiul restrictiilor pandemiei. Fie si involuntar.

Un astfel de exemplu este cel al avocatului Rod Ponton (foto), din Texas, fost procuror. Marti, 9 februarie 2021, secventa de mai jos in care apare Ponton a ajuns virala pe Internet. Mai exact, prezent prin teleconferinta intr-o sedinta de judecata a instantei din Tinutul Presidio (statul Texas), intr-un banal proces civil, Ponton a aparut pe ecran nici mai mult, nici mai putin decat in forma de pisica. Nu, n-a fost o reeditare a lui Behemoth din „Maestrul si Margareta”, ci rezultatul unui simpatic filtru – unul dintre cele care se gasesc, de exemplu, pe Instagram sau pe Snapchat.

Maestrul Ponton a explicat el insusi in filmarea de mai jos cum s-a petrecut nazbatia: calculatorul de pe care intrase in videoconferinta era al secretarei, iar fetita acesteia s-a nimerit sa se joace cu filtrele video, astfel incat a uitat setata pe ecran imaginea unei pisici. Iar deliciul atinge cota maxima cand avocatul se repezeste sa linisteasca instanta: „Sa stiti ca nu sunt pisica!”

Deci iata clipul:

Altminteri, sa nu credeti ca va incurajam sa va complaceti in „noua normalitate” pe care autoritatile incearca sa ne-o bage pe gat. V-am prezentat cazul de mai sus doar ca sa va incheiati ziua intr-o dispozitie relaxata. In rest, incurajam orice masuri legale impotriva restrictiilor pandemice.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole