NOI AVARII IN CAPITALA – Cosmarul apei calde continua, Nicusor Dan nu are rezolvare

1225

In curand se va implini un an de cand Nicusor Dan, prezentat in campania electorala ca „salvatorul Bucurestiului”, a castigat alegerile pentru Primaria Capitalei sustinut de catre PNL si USR-PLUS, dar principala sa promisiune ca bucurestenii vor avea apa calda nu a devenit realitate. Si nu doar atat, dar problema continua sa se agraveze.

Astfel, o noua avarie s-a produs sambata, 17 iulie 2021, in Bucuresti. Anuntul a fost facut de compania Termoenergetica (click aici pentru a citi). Mai exact, sute de blocuri nu au apa calda, multe din cauza avariilor la conducte. Ceea ce inseamna ca Nicusor Dan nu reuseste dupa noua luni de sefie la Primaria Capitalei macar sa le peticeasca.

2 comentarii la “NOI AVARII IN CAPITALA – Cosmarul apei calde continua, Nicusor Dan nu are rezolvare

  1. Foarte bine ! Bucureștenilor le place fara apa calda, cu șobolani cu gunoaie etc Mai trebuie sa le taie si apa rece si i a rezolvat. Imi.place il sustin!🤮

  2. L-AU VOTAT CRETINEII IUBITORI DE USEREI. Ori,…votantilor de userei-pluși, PeNaLilor, iohAnnusarilor si drogaților le plac șobolanii. Ca doar … din șobolani provin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole