NICUSOR DAN, SOMAT SA ANULEZE TAXA DE INTRARE LA TARGUL DE CRACIUN – Primarul, intrebat ce face cu banii din taxele bucurestenilor: “Scumpiti si bucuria Craciunului?”

1271

sursa foto: facebook Nicusor Dan

Senatoarea Gabriela Firea ii cere Primarului Capitalei, Nicusor Dan, sa anuleze urgent taxa de intrare pentru accesul la Targul de Craciun. Firea spune ca nicaieri in lume nu se face acest lucru.


Actualul ministru al Familiei il intreaba intr-o postare pe facebook pe Nicusor Dan ce face cu banii primiti de la Guvern si din taxele platite de cetateni:

“In afara de propaganda ieftina si acuzatii ridicole in legatura cu ‘greaua mostenire’, cu ce va ocupati, in putinele momente cand va exercitati atributiile de primar?”.

Iata postarea Gabrielei Firea:

“In calitate de senator al cetatenilor din Bucuresti, solicit primarului general sa anuleze de indata taxa de intrare de 7 lei pentru accesul in Targul de Craciun, aplicata copiilor peste 12 ani si adultilor! Oricum, ar fi trebuit sa puna la dispozitie suficiente bilete care se puteau procura on-line, pentru a evita aglomeratia de la intrarea, unde se taie acum bilete, ca in vremuri de trista amintire. Nicaieri in lume nu se impune taxa de intrare in targurile de Craciun!
Si familiile cu venituri mici au dreptul sa viziteze un targ de Craciun! Asa cum s-a intamplat in anii trecuti! Va dati seama cat ar trebui sa plateasca pentru intrare o familie cu 2-3 copii?
Parca se clama grija pentru oameni, digitalizarea, transparenta! Vorbe in vant! Domnule primar fara inima, ati scumpit biletul pentru transportul in comun, ati scumpit agentul termic, acum scumpiti si bucuria Craciunului?

Ce faceti cu banii primiti de la Guvern, din taxele platite de cetateni?”.

Santierele sunt inchise, nu testati in scoli si institutii, nu ati demarat licitatia pentru inlocuirea conductei vechi de termoficare, pentru a folosi fondurile europene obtinute de mine si echipa mea.
In afara de propaganda ieftina si acuzatii ridicole in legatura cu ‘greaua mostenire’, cu ce va ocupati, in putinele momente cand va exercitati atributiile de primar?”.

Intrarea se plateste, nevaccinatii nu sunt primiti

Targul de Craciun din Bucuresti, Piata Universitatii, s-a deschis vineri, 26 noiembrie 2021. Si s-au aprins si luminitele, putine fata de anii anteriori. La targ pot intra doar persoanele vaccinate. Cei care nu s-au vaccinat sau nu au trecut prin boala vor fi nevoiti sa-l vada pe Mos Craciun dupa gard, si asta pentru ca nu le este permis accesul.
Bucurestenii care doresc sa-l intalneasca pe Mos Craciun, sa bea o cana de vin fiert si sa cumpere suveniruri, trebuie sa plateasca accesul. O premiera pentru Bucuresti, pentru ca in anii trecuti accesul a fost gratuit. Pretul biletului care asigura o intrare/zi la targ este de 5 lei la achizitionarea online, respectiv de 7 lei la casa de bilete din locatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole