NICUSOR DAN RECUNOASTE NEREGULILE DE LA SECTORUL 1 – “E clar”

1011
Nicusor Dan, primarul Capitalei

foto: digi 24

Viitorul primar al Capitalei Nicusor Dan (foto) recunoaste neregulile de la votul pentru Primaria Sectorului 1, acolo unde Dan Tudorache, actualul primar, acuza fraudarea scrutinului electoral, iar Clotilde Armand se declara castigatoare.

Nicusor Dan a declarat miercuri, 30 septembrie 2020, ca in opinia sa, in Sectoarele 1 si 5 este „clar” ca au fost nereguli:

E clar ca au fost nereguli, si pentru mine au fost trei sectii in care am avut zero voturi si voturile pe care presupun ca le-am avut eu au fost trecute catre alti candidati.

E clar ca au fost nereguli si ca ele trebuie investigate, insa pentru ceea ce inseamna primar general cred ca diferenta e asa de mare incat nu se pune problema”, a declarat, potrivit digi24, Nicusor Dan.

BEC anunta decizia in aceasta dupa – amiaza

Biroul Electoral Central se va intruni in sedinta miercuri, la ora 15.00, pentru a analiza cererea lui Dan Tudorache de renumarare a voturilor.

Pana atunci, Clotilde Armand sustine ca a iesit invingatoare, desi Biroul Electoral Central nu a facut vreun anunt oficial.

Iar Tudorache se afla in strada alaturi de sustinatorii sai si cere renumararea voturilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole