NICUSOR DAN PUNE LA BATAIE 150 MILIOANE DE LEI – Iata pe ce se vor cheltui banii

216
deputatul USR Nicusor Dan rade

Primarul Capitalei Nicusor Dan anunta ca lucrarile pentru reabilitarea retelei de termoficare a Capitalei au fost publicate pe site-ul SEAP. Este vorba despre 40 de kilometri de retea, cu o valoare totala estimata a lucrarilor de 150 de milioane de lei + TVA, bani din fondurile Primariei.

Iata anuntul facut de Primarul Capitalei:

Dupa mai multi pasi procedurali inceputi in februarie, lucrarile pentru reabilitarea retelei de termoficare a Capitalei au fost publicate oficial pe site-ul SEAP. E vorba despre 40 de kilometri de retea, cu o valoare totala estimata a lucrarilor de 150 de milioane de lei + TVA, bani din fondurile Primariei, care se adauga altor 13 kilometri pe care i-am inceput in februarie cu Energetica, compania Primariei.
Lucrarile sunt impartite in patru obiective de investitie. Asteptam depunerea ofertelor pana la termenul limita de 7 iunie 2021.
Aceasta licitatie e urmarea discutiei pe care am avut-o in luna februarie cu firmele de constructie din domeniu, in care Primaria Capitalei a explicat prioritatile pe care le are in privinta modernizarii retelelor termice din Bucuresti.
Asa cum am spus, imbunatatirea sistemului de termoficare ramane prioritatea numarul 1 pentru Bucuresti, iar cu aceasta investitie vom ameliora problemele legate de furnizarea caldurii si apei calde”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *