NICUSOR DAN PUNE LA BATAIE 150 MILIOANE DE LEI – Iata pe ce se vor cheltui banii

769
deputatul USR Nicusor Dan rade

Primarul Capitalei Nicusor Dan anunta ca lucrarile pentru reabilitarea retelei de termoficare a Capitalei au fost publicate pe site-ul SEAP. Este vorba despre 40 de kilometri de retea, cu o valoare totala estimata a lucrarilor de 150 de milioane de lei + TVA, bani din fondurile Primariei.

Iata anuntul facut de Primarul Capitalei:

Dupa mai multi pasi procedurali inceputi in februarie, lucrarile pentru reabilitarea retelei de termoficare a Capitalei au fost publicate oficial pe site-ul SEAP. E vorba despre 40 de kilometri de retea, cu o valoare totala estimata a lucrarilor de 150 de milioane de lei + TVA, bani din fondurile Primariei, care se adauga altor 13 kilometri pe care i-am inceput in februarie cu Energetica, compania Primariei.
Lucrarile sunt impartite in patru obiective de investitie. Asteptam depunerea ofertelor pana la termenul limita de 7 iunie 2021.
Aceasta licitatie e urmarea discutiei pe care am avut-o in luna februarie cu firmele de constructie din domeniu, in care Primaria Capitalei a explicat prioritatile pe care le are in privinta modernizarii retelelor termice din Bucuresti.
Asa cum am spus, imbunatatirea sistemului de termoficare ramane prioritatea numarul 1 pentru Bucuresti, iar cu aceasta investitie vom ameliora problemele legate de furnizarea caldurii si apei calde”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole