CAPITALA E O RUSINE – Apa calda, data in urmarire generala in mandatul de primar general al lui Nicusor Dan: 1000 de blocuri sunt afectate (Document si video)

1356

Sunt 9 luni de cand Nicusor Dan (foto stanga, langa Florin Citu), sustinut la alegeri de catre PNL si USR-PLUS si votat de multi bucuresteni, si-a preluat mandatul, insa apa calda se tot lasa asteptata.
E data in „urmarire generala”.

Ca sa nu mai vorbim ca Bucurestiul, sub conducerea lui Nicusor Dan, a ajuns o rusine: gunoaie, sobolani, trafic infernal etc.

Apa calda, un lux in 2021!

Iata ce se intampla in ultimul timp in Bucuresti: apa calda lipseste cu desavarsire in plina canicula, iar potrivit realitatea.net, lucrarile din ultima perioada au facut ca peste 1000 de blocuri sa nu beneficieze de apa. De altfel, pe site-ul Termoenergetica sunt anuntate zonele si blocurile care nu au apa calda.

Campania a trecut, apa calda nu vine!

Bucurestenii sunt exasperati ca nu se pot spala in conditii civilizate mai ales ca in multe zile temperaturile trec peste pragul caniculei.
Cand va scapa Bucurestiul de jegul de pe strazi nemaintalnit pana acum, de sobolanii care se plimba pe strazi? Cand nu se vor mai spala oamenii la lighean si cand va curge mult asteptata apa calda promisa in campania electorala?

* Aflati aici zonele afectate si estimarea de timp in care va curge apa calda

1 comentariu la “CAPITALA E O RUSINE – Apa calda, data in urmarire generala in mandatul de primar general al lui Nicusor Dan: 1000 de blocuri sunt afectate (Document si video)

  1. Când vor ști că USR-ul și PNL-ul, nu sunt partide serioase, care pot răspunde în fața electoratului ! Când vor afla că alegerea făcută, afectează grav, peste 30 % din populația Bucureștiului ! Când vor afla că numai proștii sunt capabili să voteze alți proști, mai mari decât ei !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole