NICUSOR DAN, PERICOL PENTRU OAMENII DE AFACERI ROMANI – Atac dur impotriva candidatului PNL la Primaria Capitalei: “Nu tine cont absolut deloc de producatorii interni si de capitalul romanesc… 0% sanse pentru sustinerea capitalului autohton”

3238

Oamenii de afaceri romani vor avea de pierdut enorm in cazul in care primar general al Capitalei va ajunge candidatul PNL Nicusor Dan (foto). Avertimsentul apartine fostului ministru pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Ilan Laufer, in prezent liderul Platformei Social Liberale si candidat la Primaria Capitalei.

La randul sau un important om de afaceri, Ilan Laufer atrage atentia ca reprezentantul PNL Nicusor Dan ignora producatorii interni si capitalul romanesc, dovada fiind planurile sale privind realizarea metroului usor cu achiztii de pe pietele externe. “Deci 0% sanse pentru sustinerea capitalului autohton”, scrie Ilan Laufer, miercuri, 22 iulie 2020, pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Ilan Laufer constata ca Nicusor Dan a prezentat niste proiecte SF, desi Bucurestiul se confrunta cu probleme concrete, precum traficul, canalizarea, curatenia, spatiile verzi, termoficarea, asfaltarea strazilor, situatia scolilor sau a caminelor de batrani.

Iata acuzatiile lui Ilan Laufer la adresa lui Nicusor Dan:

“M-am saturat sa vad candidati care vin cu desene pe hartie pentru a pune mana pe primarie! Pare ca Nicusor Dan s-a lasat de matematica si s-a apucat de desen?!

L-am urmarit azi pe contracandidatul Nicusor Dan intr-o conferinta de presa in care, in loc sa vorbeasca despre problemele acute ale bucurestenilor, a prezentat un tablou SF despre proiectul metroului usor, cu mii de linii si statii, proiect comparabil, de altfel, cu autostrada suspendata a lui Oprescu.

Domnule Nicusor Dan, daca faceati un algoritm, asa cum stiti, cu toate necunoscutele din ecuatie, aflati ca acest proiect nu poate fi finalizat nici macar in doua mandate de primar, ce sa mai vorbim de unul singur.

Bucurestenii au cu totul alte probleme, care ar trebui sa fie rezolvate urgent de catre Primarul General. Probleme precum: traficul, canalizarea, curatenia, spatiile verzi, termoficarea, asfalt pe strazi, scoli, camine de batrani si asa mai departe.

Nicusor Dan nu tine cont absolut deloc de producatorii interni si de capitalul romanesc, mentionand ca pentru metroul usor vor fi facute achizitii de pe pietele externe, deci 0% sanse pentru sustinerea capitalului autohton.

Pentru decongestionarea traficului, Bucurestiul are nevoie urgent de sensuri unice si semafoare inteligente, o solutie care este viabila, simpla si este aplicata cu succes in multe alte capitale europene.

Nu va lasati pacaliti, acest proiect este doar un desen pe hartie pentru a pune mana pe primarie!”

2 comentarii la “NICUSOR DAN, PERICOL PENTRU OAMENII DE AFACERI ROMANI – Atac dur impotriva candidatului PNL la Primaria Capitalei: “Nu tine cont absolut deloc de producatorii interni si de capitalul romanesc… 0% sanse pentru sustinerea capitalului autohton”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole