Nici nu banuiti ce si-a trecut in CV un deputat AUR

1749

Mare Ti-e gradina, Doamne, si multi bizarei ii sar gardul! Daca v-ati minunat sau chiar scandalizat de unele figuri intrate in Parlament pe listele Aliantei pentru Unirea Romanilor (AUR), nu va grabiti, caci nici pe departe nu s-au terminat resursele partidului.

Domnul din fotografia de mai jos se numeste Dorel-Gheorghe Acatrinei, este presedintele AUR Suceava si unul dintre cei doi deputati ai formatiunii politice din partea judetului. Parlamentarul a facut inconjurul presei cu CV-ul publicat aici, pe Cdep.ro, unde isi enumera urmatoarele aptitudini digitale (vezi facsimil; am pus noi virgulele): „Navigare Internet, Social Media, Utilizare buna a programelor de comunicare (mail messenger skype), Microsoft Office (Excel PowerPoint Word) – nivel intermediar, Zoom, Microsoft Word, Microsoft Excel, buna utilizare a retelelor de socializare facebook page, Google Drive, Microsoft Office, Skype O bun [sic!] cunoatere a instrumentelor Microsoft Office, Microsoft office word, Android”.

Android. Deci ati inteles, da? Personajul se lauda nici mai mult, nici mai putin decat ca stie sa foloseasca telefonul mobil. Caci Android este cel mai des intalnit sistem de operare de la telefoanele inteligente. Ca sa nu mai punem la socoteala ca si-a trecut drept competenta digitala inclusiv navigarea pe Internet.

Dar de ce sa fim rai? Haideti sa-i mai dam o sansa omului: poate ca maine-poimaine isi va trece in CV ca stie sa regleze antena de pe acoperis.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole