Neomarxistii lui Vladut Magicianul si-au dat in petic (Foto)

2411

Nu trece o zi fara ca regimul PNL-USR-PLUS sa ne aduca in pragul atacului cerebral.

De data aceasta, ce credeti ca le-a fatat mintea oamenilor lui Vlad Voiculescu (foto), ministrul Sanatatii, cu numele de scena „Vladut Magicianul”? Nici mai mult, nici mai putin decat ca, intr-un mesaj de propaganda pentru vaccinare, sa scoata crucile de pe unul dintre simbolurile religioase ale Romaniei – Catedrala Mitropolitana Ortodoxa „Trei Ierarhi” din Timisoara, simbol nu doar al orasului, ci si al Revolutiei din 1989.

Se vede treaba ca pe neomarxistii de la Ministerul Sanatatii ii arde crucea, din moment ce au eliminat aceste simboluri crestine fundamentale de pe turlele catedralei (vezi facsimil). Cinismul este cu atat mai mare, cu cat Timisoara este in carantina (lockdown) in aceste zile, iar oamenii au nevoie de speranta ca de aer. Or, religia are un rol vital in aceasta privinta.

Remarcam in acest sens comentariul avocatului Dan Grunea, din Baroul Cluj, care a denuntat pe Facebook abominatia comisa de Ministerul Sanatatii:

Este bun vaccinul? Eu nu stiu, fiecare sa faca ce vrea in privinta vaccinului. Personal nu ma intereseaza sa ma vaccinez. Ce vad insa e ca vaccinul acesta e un vaccin mai special. El nu incape de Crucea de pe Catedrala din Timisoara pe care a dat-o jos. Vaccinul si Crucea par incompatibile”.

In fine: daca vreti sa vedeti ce mesaje pline de revolta ii adreseaza romanii ministerului condus de „Vladut Magicianul”, dati click aici.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

1 comentariu la “Neomarxistii lui Vladut Magicianul si-au dat in petic (Foto)

 1. Dupa criticile primite au dat comunicat si au pus crucile la locul lor:
  Ministerul Sănătăţii – România
  Bună ziua,
  Credința și știința se completează reciproc. Nu ne-am dorit niciodată să transmitem un alt mesaj prin comunicarea noastră și ne cerem iertare că am făcut-o neintenționat. Aveți dreptate, ilustrației Bisericii din Timișoara îi lipsește un detaliu foarte important care acum și-a recăpătat poziția firească.
  Nu ne-am dorit niciodată să lezăm cultura sau credința, ele sunt legătura dintre noi, o punte între oameni. Biserica din Timișoara, ca orice alt monument spiritual sau cultural, trebuie să ne adune, nu să ne dezbine. Simboluri ale locurilor pe care le numim acasă. Simboluri ale unității.
  În spatele ecranelor suntem oameni, iar oamenii greșesc. Vă promitem că o să fim mult mai atenți în viitor, că învățăm din greșelile pe care le facem, mici sau mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole