NELU TATARU, SUSPECTAT DE CONFLICT DE INTERESE – Se cere demisia ministrului Sanatatii: “Este adevarat ca persoanele numite de dumneavoastra in Consiliile de Administratie de la Antibiotice Iasi, Unifarm, DSP sunt membrii familiei largite?”

1992

Intrebare cheie pentru ministrul Sanatatii Nelu Tataru: “Este adevarat ca persoanele numite de dumneavoastra in Consiliile de Administratie de la Antibiotice Iasi, Unifarm, DSP sunt membrii familiei largite?”. Iar daca asa stau lucrurile, Nelu Tataru ar putea avea serioase probleme, fiind vorba despre un evident conflict de interese.

Deputata PSD Cristina Elena Dinu (foto 1) ii cere demisia ministrului Nelu Tataru (foto 2), pe care il acuza ca a fost incapabil sa gestioneze efectele pandemiei de coronavirus. Intr-o declaratie de presa, Dinu ii transmite lui Tataru sa isi asume esecul si sa faca un pas in spate pana nu este prea tarziu.

De asemenea, deputata Cristina Elena Dinu ii adreseaza lui Nelu Tataru patru intrebari, aceasta dorind sa afle, printre altele, daca este adevarat ca ministrul Sanatatii si-a numit in Consiliile de Administratie de la Antibiotice Iasi, Unifarm si Directia de Sanatate Publica membri ai familiei sale. Cum spuneam mai sus, daca asa stau lucrurile, atunci conflictul de interese in care s-ar afla Nelu Tataru este cat se poate de evident.

Iata declaratia deputatei PSD Cristina Elena Dinu:

Incapabil sa managerieze efectele pandemiei, ministrul Sanatatii trebuie sa demisioneze de urgenta.

Motiunea simpla ‘Sanatatea romanilor nu este firma de pompe funebre’, prezentata marti in plenul Camerei Deputatilor, initiata de parlamentarii PSD, il invita pe ministrul Sanatatii sa isi dea demisia de onoare, dupa numeroasele decizii gresite luate in ultimele patru luni.

In finalul textului motiunii simple, l-am invitat pe Nelu Tataru sa raspunda, Parlamentului si românilor, unor intrebari pertinente:

-Este adevarat ca persoanele numite de dumneavoastra in Consiliile de Administratie de la Antibiotice Iasi, Unifarm, DSP sunt membrii familiei largite?

-De ce nu ati testat populatia?

-De ce ati interzis testarea locuitorilor Capitalei inceputa de Gabriela Firea?

-Cand va dati demisia de onoare?

Este timpul ca ministrul Sanatatii sa lase sistemul sanitar pe mainile unor profesionisti.

Nu ne putem juca cu vietile romanilor, iar responsabilitatea noastra, a tuturor, este aceea de a lua atitudine, deoarece situatia in sanatate a ajuns una disperata!

Ministrul Sanatatii trebuie sa isi asume esecul gestionarii sistemului si, in consecinta, sa plece, pana nu e prea tarziu!

1 comentariu la “NELU TATARU, SUSPECTAT DE CONFLICT DE INTERESE – Se cere demisia ministrului Sanatatii: “Este adevarat ca persoanele numite de dumneavoastra in Consiliile de Administratie de la Antibiotice Iasi, Unifarm, DSP sunt membrii familiei largite?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole