MOL ISI ACOPERA PIERDERILE DIN BANII ROMANILOR – Avocatul Adrian Toni Neacsu acuza: „MOL Romania recupereaza o parte din pierderile datorate plafonarii pretului in Ungaria majorand preturile la noi… Cumparand in Romania combustibil de la MOL, nu facem altceva decat sa suportam pierderile acestei companii si implicit sa-i subventionam pe maghiari”

885

Grupul maghiar MOL isi recupereaza pe seama romanilor pierderile suferite in Ungaria, dupa ce Guvernul de la Budapesta a plafonat preturile carburantilor.

Acuzatia a fost formulata de catre avocatul Adrian Toni Neacsu (foto 2) joi, 10 martie 2022, la o zi dupa explozia preturilor la benzina si motorina inregistrata la benzinariile MOL din judetul Bihor (click aici pentru a citi).

De aceea, Toni Neacsu a facut apel la romani sa boicoteze lantul maghiar.

Iata postarea de pe Facebook a avocatului Neacsu:

De ce am luat decizia sa nu mai alimentez de la MOL

Din isteria cozilor la benzinarii de aseara eu am inteles ca MOL Romania (de la un partener MOL din Beius a pornit toata mascarada) recupereaza o parte din pierderile datorate plafonarii pretului in Ungaria majorand preturile la noi.

In Ungaria pretul este plafonat la 480 forinti (adica 1,3 euro) pana pe 15 mai 2022. MOL, la care cel mai mare actionar este chiar statul ungar, are pierderi de 34,5 forinti (0,45 lei) la fiecare litru de combustibil vandut in Ungaria, potrivit unor comunicari oficiale.

Cumparand in Romania combustibil de la MOL, nu facem altceva decat sa suportam noi romanii pierderile acestei companii si implicit sa-i subventionam pe vecinii nostri maghiari.

Este evident ca daca un mare lant de benzinarii majoreaza preturile nici celelalte nu vor pierde momentul pentru a-si maximiza profitul, nu sunt prosti.

Pentru a intrerupe acest lant al lacomiei trebuie eliminata sursa originara: boicotati MOL-ul, nu mai alimentati de la ei. Nu pot vinde mai scump daca nimeni nu va cumpara, asta e legea cererii si a ofertei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

liternet