MIZA CRIPTO DIN CULISELE PRELUARII TWITTER DE CATRE ELON MUSK – Seful Binance dezvaluie de ce a investit 500 milioane dolari in aceasta tranzactie

1066

sursa foto: trendingtopics.eu

Seful Binance, Changpeng „CZ” Zhao (foto stanga), a dezvaluit intr-un interviu acordat luni, 31 octombrie, postului american CNBC, ca isi propune sa se asigure ca universul cripto si Web3 sunt „targetul” Twitter, dupa ce a sustinut preluarea de catre Elon Musk (foto dreapta) a platformei de socializare cu suma de 500 de milioane dolari.

Gilda POPA

Vrem sa ne asiguram ca (n.r. intreaga comunitate) cripto are un loc la masa atunci cand vine vorba de libertatea de exprimare. Exista si mutari mai tactice, cum ar fi faptul ca dorim sa aducem Twitter in Web3 cand va fi gata (n.r. pentru aceasta mutare) (…) Vrem sa ajutam la rezolvarea problemelor imediate, cum ar fi taxa pentru abonament. Acest lucru se poate face foarte usor si la nivel global, folosind criptomonede ca mijloc de plata”, a spus Zhao in interviul acordat CNBC.

Zhao, CEO-ul Binance, cea mai mare bursa cripto din lume, si-a dezvaluit dorinta de a-l ajuta pe noul CEO Twitter, Elon Musk, sa aduca cea mai populara platforma de social media in Web3 inclusiv intr-un comunicat postat pe pagina web a companiei sale. Seful Binance, care a investit 500 de milioane de dolari in achizitia lui Musk, a subliniat diverse motive pentru a sustine afacerea.

Viitoarele abonamente la Twitter ar putea fi platite cu criptomonede

In interviul pentru CNBC, Zhao a explicat alte posibile situatii de utilizare a criptomonedelor pe Twitter, spunand ca planurile pentru un abonament platit ar putea fi „facute foarte usor, la nivel global, folosind criptomonede ca mijloc de plata”.

El a sustinut, de asemenea, ca e increzator in capacitatea lui Musk de a face fata potentialelor dificultati de a controla mai multe companii simultan.

Daca cineva poate face fata la presiune, cred ca Elon Musk a demonstrat deja ca este omul care poate face fata”, a mai spus Zhao.

Declaratiile vin dupa ce zilele trecute, Elon Musk a anuntat oficial ca a finalizat achizitia Twitter de 44 de miliarde de dolari pentru a deveni noul CEO. Una dintre primele masuri luate de multimiliardar a fost sa-i concedieze pe cei top trei directori ai companiei.

CEO-ul Binance considera ca Twitter este utilizata la scara larga de multi oameni din intreaga lume, deoarece este o platforma de exprimare libera si, prin urmare, spera ca Binance ar putea profita, ajutand la adoptarea platilor cripto.

Apropierea dintre cei doi lideri in domeniul business-urilor tech s-a creat in conditiile in care CEO-ul Tesla, Elon Musk, si-a declarat in repetate randuri in mod explicit sustinerea pentru spatiul cripto, fiind unul dintre cei mai mari sustinatori ai criptomonedei Dogecoin (DOGE). O data cu rundele de achizitie a Twitter, multi au speculat ca DOGE va fi introdus in „Tip Jar”, dupa ce Musk a anuntat ca o parte dintre masinile electrice produse de Tesla sunt disponibile pentru cumparare folosind DOGE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole