MINISTRUL TRANSPORTURILOR, DESPRE AGLOMERATIA DE PE VALEA PRAHOVEI – Drula a marturisit: “Ma injur singur!”

855

Moment de sinceritate al ministrului Transporturilor Catalin Drula, chestionat despre aglomeratia de pe Valea Prahovei. Intrebat pe cine injura acum, de cand a preluat portofoliul Transporturilor, acesta a raspuns:

“Ma injur singur”.

Weekend de weekend, pe drumul care duce spre statiunile de pe Valea Prahovei se circula bara la bara, iar nervii romanilor sunt intinsi la maxim.

Catalin Drula a declarat marti, 23 februarie 2021, la digi fm, ca inainte de a fi ministru al Transporturilor injura toti ministri ai Transporturilor de pana atunci cand statea bara la bara pe Valea Prahovei. Acum, se injura pe el insusi.

Iata dialogul purtat:

Jurnalist:

Inainte sa fiti ministru si stateati bara la bara pe Valea Prahovei, pe cine injurati?”

Catalin Drula:

„Pe politicieni si pe toti ministri de pana atunci”.

Jurnalist:

„Si acum?”

Catalin Drula:

„Ma injur singur”.

Solutii pentru fluidizarea traficului

Ministrul Transporturilor anunta la inceputul acestei luni ca s-a finalizat licitatia pentru proiectarea autostrazii A3 Ploiesti-Comarnic-Brasov, si ca urmeaza semnarea contractului cu firma de proiectare.
Drula nu precizeaza in cati ani ar putea fi data in circulatie autostrada, insa spunea ca pana se va da in folosinta, vrea sa implementeze impreuna cu autoritatile locale, pentru fluidizarea traficului, construirea unor pasarele pietonale acoperite, cu lifturi sau scari rulante (click aici pentru a citi).

2 comentarii la “MINISTRUL TRANSPORTURILOR, DESPRE AGLOMERATIA DE PE VALEA PRAHOVEI – Drula a marturisit: “Ma injur singur!”

  1. Se poate înjura singur, precum și pe Miniștrii Transporturilor de până acum și de acum încolo, pentru că NU SE VA DEZVOLTA NICIUN PROIECT FAVORABIL transprturilor, de acum în 50 de ani ! Așa se va circula pe ruta București- Brașov, pânî în secolul 4 !!! Vinovați sunt Romănii și mai ales Politicienii escroci și imaturi, aleși de Romîni !

  2. Fiecare ministru, s-a înjurat singur, dar au venit, și-au luat salariul, pensia suplimentară și pe cea specială , au plecat ca și cum nimic nu s-a întâmplat, si suportă înjurăturile Românilor, blestemele și anatema Poporului care i-a Votat ! Râmîne să vedem dacă D-zeu va face DREPTATE, pentru că Băsescu și Iohannis, ne-au mințit 20 de ani ca pe ultimii proști din România , iar Justiția Romînească,a dispărut odată cu TIRANIA Iohannisto- PNL-isto- USR-istă !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole