Ministrul Energiei ii da raportul premierului Ciuca

542

sursa foto: facebook Virgil Popescu

Daca e’ sa ne luam dupa declaratiile ministrului Energiei, Virgil Popescu (foto), romanii pot sta si dormi linistiti, mai avem putin si aproape umplem depozitele cu gaze.

Popescu i-a dat raportul premierului Nicolae Ciuca si l-a informat ca in acest moment ne-am apropiat de 73%, avem peste 2.280.000.000 de metri cubi in depozite. Ministrul Energiei a tinut sa precizeze ca Romania si-a asumat la Comisia Europeana ca la 1 septembrie sa aiba 57% grad de umplere a depozitelor, insa tinta a fost depasita.
Doamne ajuta ca situatia sa fie macar „calaie” la iarna pentru romani, si sa nu existe probleme in privinta alimentarii. Si nici preturi exorbitante. Ramane de vazut ce se va intampla, si daca minstrul liberal Popescu va fi tot pe acelasi scaun si la iarna, avand in vedere ca este din ce in ce mai criticat.

Iata declaratiile facute de Virgil Popescu:

Sa profit de aceasta situatie si sa va zic despre stocurile din depozitele de gaze naturale. In acest moment ne-am apropiat de 73%, avem peste 2.280.000.000 de metri cubi in depozite, daca nu ma insel, cifra pe care ne-am asumat-o si pe care trebuia sa o raportam, si trebuie s-o raportam in data de 1 septembrie, la Comisia Europeana, era de 57%, deci a fost un ritm accelerat de inmagazinare a gazelor in depozite, in asa fel incat sa depasim tinta minima de 80 % grad de umplere a depozitelor”.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole