MINISTRUL DE FINANTE, BAIATU’ LU’ MAMI SI AL LUI TATI – Dan Vilceanu a raspuns cu ce bani si-a cumparat casa la 23 ani (Video)

998

sursa foto: facebook Dan Vilceanu

Daca presedintele Klaus Iohannis si-a achizitionat casele si cu banii din meditatii, dupa cum el insusi a declarat, ei bine, noul ministru de Finante Dan Vilceanu (foto dreapta, langa Klaus Iohannis) a primit bani de la parinti ca sa cumpere o proprietate.

Intrebat marti, 24 august 2021, de unde a avut bani in 2002, la numai 23 de ani, sa-si cumpere casa, Vilceanu a raspuns sec:

“De la parinti”.

Mesaj pentru tineri

Ministrul de Finante a fost rugat sa le transmita un mesaj tinerilor de 18-19 ani care lucreaza in privat si care nu reusesc sa-si cumpere nici macar o garsoniera, in timp ce situatia lui la numai 23 de ani era total diferita. Nu a raspuns: “Ghinion” (asa cum a facut-o Iohannis in campania din 2014 pentru alegerile prezidentiale), ci a replicat in felul urmator:

“Am beneficiat de acest noroc de a avea parinti cu o stare materiala buna”.

Iata intrebarile adresate ministrului de Finante si raspunsurile acestuia (vezi video):

Reporter:

De unde ati avut bani in 2002, la 23 de ani, pentru a va cumpara un teren si doua case (una de 600 metri patrati aproape, cealalta de 200 de metri patrati), avand in vedere ca v-ati angajat la 24 de ani la firma mamei dumneavoastra?

Dan Vilceanu:

De la parinti!

Reporter:

Ce le spuneti tinerilor de 18-19 ani care lucreaza in privat si nu au o asemenea posibilitate sa-si cumpere nici macar o garsoniera, avand in vedere ca dumneavoastra la 23 de ani deja erati bogat?

Dan Vilceanu:

Ce sa le transmit? Ceva concret: am beneficiat de acest noroc de a avea parintii cu o stare materiala buna, acea casa si terenurile de care vorbiti sunt intr-o comuna din judetul Gorj, pretul a fost unul foarte bun, nu vorbim de sume foarte mari.

La momentul la care a fost cumparata acea proprietate, valoarea ei in dolari era cam cat pretul de astazi al unui apartament cu doua camere din Bucuresti”.

1 comentariu la “MINISTRUL DE FINANTE, BAIATU’ LU’ MAMI SI AL LUI TATI – Dan Vilceanu a raspuns cu ce bani si-a cumparat casa la 23 ani (Video)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole